Kačiukus paskandinti norėjusi moteris: „Nebus jų kur dėti“

Šaini su Šnapiu į „Naminukų“ globą atkeliavo net iš Rudaminos. Apie juos išgirdome jau tą pačią dieną kai tik jie i6vydo pasaulį. Sulaukėme skambučio iš vienuolės, kuri papasakojo sužinojusi, jog vienos ūkininkės katė atsivedusi du kačiukus ir ta norinti juos nuskandinti arba užkasti, nes „nebus kur dėti“... Kaskart išgirdus tokias istorijas galvoje riebiai iškeiki tą neatsakingumą, o tada susiimi ir supranti, kad tų mažų gyvybių likimas, kurios slepiasi po šita baisia šeimininkų savybe, dabar priklauso tik nuo mūsų. Pažadėjome padėti kai kačiukai pradės savarankiškai valgyti ir galėsim ieškoti namų.

Šaini ir Šnapis pavyko išvengti žiauraus likimo, todėl dabar jie gali keliauti į naujus namus.<br>„Naminukų“ nuotr.
Šaini ir Šnapis pavyko išvengti žiauraus likimo, todėl dabar jie gali keliauti į naujus namus.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 1, 2014, 11:10 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 6:07 AM

Ir štai pristatome Jums du nuostabius 2,5 mėn. linksmuolius - katytė Šaini (turbūt meilesnės išraiškos nerasite niekur!) ir baltaūsis jos broliukas Šnapis (šnekorius su rimtuolio snukučiu). Nors mažylė Šaini pasipuošus gan tradicinėmis spalvomis, patikėkite, ji išskirtinė- kaip tikra dama moka vartyti akis, ir (turbūt kaip ne dama) kraipyti ausytes, smalsuolė, tobulai simetriško snukelio.

Šnapis - rimtesnis katinėlis nei sesutė (na kaip ir priklauso vyrams), bet grožiu nenusileidžia- gilios gintarinės akys ir balti tarsi tyčia taip nudažyti ūsai. Jei sesė santykius aiškinasi vartydama akis, tai Šnapis gan žmoniškai- pasišneka, apibara, kartais padainuoja. Geras, tvarkingas, atsargus ir, žinoma, kaip visi maži kačiukai mėgsta žaidimus.

Jei galite vienam iš jų padovanoti namus (o gal net abiems?) skambinkite jų globėjai Margaritai tel. nr. 8 606 98473 (darbo dienomis iki 14 val. ir savaitgaliais) arba „Naminukams“ tel. nr. 8 648 30077 (Vilnius)! (Jei negalime atsiliepti, pabandykite skambinti vėliau arba parašykite žinutę).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.