Kačių šeimyna prašo būtiniausios pagalbos

Gavome pranešimą. Eilinį, vėl tokį patį ir vėl su prašymu priglausti. Katė iš kažkur atvedė du mėnesio amžiaus kačiukus. (Kražių g., Vilnius). Visi trys sėdi ir šąla po krūmu. Reiklia jiems globos. Dėžės statyti ten negalima – biurai, visi pyksta, nesutinka. Situacija košmariška.

Šeima jau daugiau nei mėnesį gydoma stacionare. Nuostabi raina mamytė ir trys jos tobuli 2 mėn. kačiukai.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Šeima jau daugiau nei mėnesį gydoma stacionare. Nuostabi raina mamytė ir trys jos tobuli 2 mėn. kačiukai.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 16, 2014, 2:57 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 1:43 AM

Spalio 25 diena šeimyna buvo sugauta ir saugiai nugabenta pas globėją. Po pirminės apžiūros kilo įtarimai dėl grybelio pas mažiukus. Skubėjome į veterinarijos kliniką. Neapsirikome – dar tokie mažiukai, bet jau spėjo kažkur lauke „pagaut“ tą nelemtą grybelį. Šeimą teko palikti klinikoje, stacionare, pradėtas gydymas.

Labai labai reikia paramos apmokėti už Kražių g. šeimynos gydymą ir stacionarą – kiekviena diena, praleista klinikoje, kainuoja. Talpinti juos pas privačius globėjus negalime, nes kol kačiukai nėra pasveikę, juos reikia izoliuoti nuo kitų gyvūnų – juk žinote, grybelis plinta tokiu pat greičiu kaip ir siaučiantis pasaulyje virusas Ebola – vos paliesk... Todėl mus dabar yra gyvybiškai svarbu išlaikyti juos stacionare iki pasveiks, o tam reikia lėšų. Kitaip mus tiesiog paprašys surinkt kačiukus ir keliaut kur akis mato!!! Vienos paros gydymas + stacionaras = mažiausiai 35 Litai. Paskaičiuokime: 3 savaitės – 21 diena * 35 litai = 735 Lt. O dar valgyt? Mažiukai gauna labai kaloringą, geros kokybės maistą, nes turi būti gerai pasiruošę vaistų atakai.

Šeima jau daugiau nei mėnesį gydoma stacionare. Nuostabi raina mamytė ir trys jos tobuli 2 mėn. kačiukai.

Prisistatome ir labai prašome mūsų nepamiršti. Kačiukai ir mamytė sveiksta. Po ligų reikės namų, o iki namų – laikinos globos.

Mamytė Fiona – miela, švelni, jauna katukė. Tikra lietuviška rainė – žvilgančiu, švelniu kailiu, didžiulėmis geltonomis lyg saulytės akimis. Draugiška, murikianti, labai rami. (Jai duotas geruolės princesės vardas iš filmuko „Šrekas“ )

Judrė – rainai balta, labai energinga, išdykusi, velnių priėdusi mažylė. O jau smalsumas! Lenda, lipa, visur tas savo „lapcytes“ kiša, daug daug murkia, nori bendrauti, būti myluojama – tikras džiaugsmas, ne katė! (Ši širdelė gavo Judrės vardą, nes turi tolimą netikrą pusseserę, šunytę Judrę).

Lukas – juodas, švelnutėlis, ramutėlis katinėlis. Kiek dvejojantis: žaisti – nežaisti, eiti pažindintis, ar ne, vis neapsisprendžia – pilvą jam kasyk, ar ausį. Labai juokingas. Smalsus, žaismingas, amžinai mąstantis katinukas. (Vienas mūsų mylimas draugas gimęs po svarstyklių ženklu vardu Lukas, labai charakteriai jų panašūs, tikiuosi nesupyks)

Bandelė – minkštutėlė, apvaliu pilveliu, apvaliais skruostukais mergytė. Akivaizdu, į šviežutėlę bandelę panaši! Mamyčiukė, apsimeta dar visai mažyte katyte, vis po mamos sparnu slepiasi. Prieš bendraudama su mumis pasižiūri į katę mamą, lyg lauktų leidimo: „galiu? saugu? tikrai?!“. Juokingas žvilgsnis, snukučio išraiška, eisena (tiksliau, lakstysena), apskritai, kelia Bandelė tik šypseną – norisi imti į rankas ir niurkyti tokį sotų burbulaitį.

Jei norėtumėte vieną, kelis ar visus priglausti po gydymo, labai prašome su mumis susisiekti. Taip pat būsime dėkingi už gydymą stacionare. Ačiū.

Paremti mus galima pervedant pinigus i A/SLT 56 7300 0101 3075 8928 , VŠĮ RAINIUKAS. Taip pat galima ir per Paypal, adresu info@rainiukas.lt. Tel. pasiteirauti 861558898, 868973782, info@rainiukas.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.