Nakties juodumo katinukas laukia stebuklo

Šis žvilgančio kailio, grakštus juodaplaukis vieną dieną tiesiog atsirado miesto centre. Katinukas ėjo prie kiekvieno žmogaus, sekiojo iš paskos kaip šuniukas. Sekiodamas kažką pasakojo, bet ką jis norėjo pasakyti, kuo pasiguosti? Kad keturkojis turėjo namus, kuriuose juo buvo rūpinamasi, tai faktas, nes kažkada galbūt dėl ligos jam netekus akytės, ji buvo tvarkingai užsiūta, katinėlis kastruotas. Vadinasi kačiuku tikrai buvo rūpintasi, jis buvo gydomas, vežamas pas veterinarijos gydytojus.

Katinėlis laukia gerų žmonių.<br>Beglobis.lt nuotr.
Katinėlis laukia gerų žmonių.<br>Beglobis.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 29, 2014, 2:41 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 12:44 AM

Visiškai nebijo žmonių. Kiekvienas žmogus jam draugas. Ir ne tik žmogus. Greičiausiai augo kartu su šunimis, nes visiškai nebijo šunų. Ir iš tiesų, jis draugauja su visais.

Taigi kas norite priglausti šį nakties juodumo tviskantį draugišką gražuolį, kuris galbūt yra truputį kitoks, nes neturi vienos akytės, tačiau turi nepaprastai gerą, švelnią širdutę, skambinkite tel. 865244093, 865354521 arba rašykite el. paštu:info@beglobis.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.