Šunelis Paris – džiaugsmas namuose ir meilė širdyje

Pats mieliausias šunelis Paris, ieško savo namų ir šeimininkų. Užaugęs šuniukas bus vidutinio ūgio. Pario kailis ilgesnio plaukučio, matyt tai iš tėčio paveldėta, nes mama trumpaplaukė.

Paris ieško naujų namų.<br>Beglobis.com nuotr.
Paris ieško naujų namų.<br>Beglobis.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2015, 12:36 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 6:49 AM

Pariui jau 3 mėnesiai ir matyt tai pats smagiausias mažų šuniukų amžius. Šio amžiaus mažyliai bando susipažinti su aplinka, žmonėmis, gyvūnais bei išsiaiškinti kas valgoma ir nevalgoma. Paris turi atsargumo, bet jei jo neišgąsdinsite, tai jo atsargumas išgaruos per penkias minutes, tada jis džiaugsis tuo, kad rodote jam dėmesį, kad jį imate ant rankų, tuo, kad su juo žaidžiate, o kai jau tikrai patikės jumis, tada nusipelnysite garbės paglostyti jo pilvuką ar pakasyti už ausies.

Jei jums reikia daugiau energijos ir džiaugsmo namuose, gal jūs norite tapti jo šeimininkais ? Jis visada bus laimingas jus pamatęs, visada sunaikins bet kurią ne vietoje paliktą šlepetę, pagrąžins baldus, nes jo dantukams, šiuo metu, reikia daugiau darbo, tik graužti, graužti ir graužti.

Paris jau paskiepytas ir pasiruošęs tapti kažkieno mylimu augintiniu, jei jūs pažadate rūpinti juo ir jį globoti visą jo gyvenimą, tada jis tikrai suteiks jums labai daug meilės.

Dėl šunelio kreipkitės tel. 8 61295611

El. paštas: info@beglobis.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.