Dovanojamos trys, labai gražios miniatiūrinės katės

Nykštukinės rainiukės – taip būtų galima pavadinti sesučių trijulę, atkeliavusią į „Naminukų“ savanorės Margaritos globą. Žiūrint į jas, sunku nenusišypsoti, tačiau sužinojus tikrąsias priežastis, kodėl beveik 6 mėn. katytės atrodo kaip vos sulaukusios 3 mėn., šypsena gali greit dingti...

Mažylės ilgą laiką buvo šertos tik sausu batonu.<br>„Naminukų“ nuotr.
Mažylės ilgą laiką buvo šertos tik sausu batonu.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 2, 2015, 10:14 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 9:55 PM

Šios paaugliukės atvyko iš kaimo glūdumos, kur nuo tada, kai išvydo pasaulį, diedukas jas laikė uždarytoje troboje, matyt, kad peles gaudytų. Tačiau reiktų paminėti, kad toje pačioje pirkioje glaudėsi ir tuntas suaugusių kačių, ir pelių ten tikriausiai seniai nė kvapo nebuvo, o trys mažos rainiukės visą tą laiką buvo šeriamos batonu. Taip, perskaitėte teisingai – sausu batonu! Nenuostabu, kad su tokiu maisto racionu pusė šeimynos tiesiog nugaišo taip ir nesulaukusios pagalbos. Liko trys smulkutės, gyvenime neglostytos, nesocializuotos katytės su „žvirbliuko letenėlėmis“.

Pas savanorę Margaritą jos pirmą kartą paragavo tikro maisto, ir jų organizmui tai buvo taip neįprasta, kad teko vežti parodyti veterinarams, nes pilveliai išsipūtė taip, kad pačios tapo jei ne batonai, tai kaip bandelės „trys kapeikos“. Katytės jau „nuparazitintos“, švarios, pilveliai jau ne kaip balionėliai, gražiai naudojasi kraiko dėžute. Žmonių vis dar bijo kaip susitarusios, tačiau nereaguoja agresyviai ir net ilgiau paglosčius – pradeda murkti supratusios, kad toks ryšys joms visai patinka! Dvi katyės – trumpaplaukės, o viena – ilgesnio plauko. Visos jos kuo greičiau ieško gerų šeimininkų, nes per savo trumpą gyvenimą per daug patyrė vargo ir neteisybės.

Jei svajojate apie „amžiną kačiuką“ (nes šios katytės greičiausiai niekada neatrodys kaip suaugusios, didelės katės) ir jei galite padovanoti vienai iš jų saugumą ir savo meilę, skambinkite jų globėjai Margaritai tel. nr. 8 606 98473 (darbo dienomis iki 14 val. ir savaitgaliais) arba „Naminukams" tel. nr. 8 648 30077 (Vilnius)! (Jei negalime atsiliepti, pabandykite skambinti vėliau arba parašykite žinutę.)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.