Likimo valiai paliktas puikus šuo ieško naujų namų

Vokiečių aviganio mišrūnė Lora kuo puikiausiai sutaria su visais be jokių išimčių: tiek su žmonėmis (su vaikais ir su suaugusiais), tiek su kitais gyvūnais. Tai nuostabaus charakterio ir neišsenkančios energijos šaltinis. Bėga, lekia, skuba, žaidžia. Juk darbų tai milijonai, o diena tokia trumpa.

Lora ieško namų.<br>„Būk mano draugas“ nuotr.
Lora ieško namų.<br>„Būk mano draugas“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 9, 2015, 10:29 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 5:12 AM

Su Lora drąsiai galima eiti pasivaikščioti, jokių bėdų Jums lauke tikrai nepridarys, niekam neparodys net menkiausios agresijos, atvirkščiai, vos Jus sutikusi šyptels savo žavia šuniška šypsena apnuogindama baltus dantukus

Šioje vietoje tikriausiai pagalvojote: „giria giria... vieni pliusai, negi ji neturi jokių minusų“? Turi! Bet mes to ir neslepiame. Vienintelis minusas tas, kad Lorai dar reikia pasimokyti eiti su pavadėliu. Na, sakykim, kad tas neįsipainiotų kur į krūmus ar neapasivytų šeimininkui aplink kojas. Bet tai labai greitai pataisoma. Tereikia lašelio pastangų ir laiko. Ar ne?

Namuose Lora elgiasi puikiai, yra labai prieraiši. Visą savaitgalį sekiojo paskui savanorį Jevgenijų stengdamasi ne tik kad nuo jo neatsilikti, bet ir apskritai nepaleisti iš akių. Vakare, kai jau linkėjome vieni kitiems saldžių sapnų, Lora įsitaisė netoliese ir ramiai išmiegojo visą naktį. Na, o rytas nebūtų rytas Vos tik nubudus rytinei saulei Lora sumąstė, kad su ja pasisveikinti geriausiai pavyktų lauke, todėl be jokios sąžinės graužaties prižadino ir kartu pasivaikščioti pakvietė Jevgenijų.

Tai visai jaunutė, be galo drąsi ir aktyvi kalytė. Lora tikrai nepabijos net ant vagonėlio užlipusi savo grožį aplinkiniams pademonstruoti. Ji taip nuoširdžiai džiaugiasi žmogaus jai rodomu dėmesiu, kad net norėdama to negalėtų nuslėpti – nuolatos į šalis besimaskatuojanti uodegytė ją greitai išduotų.

Prieš keletą mėnesių Lora buvo palikta prie klinikos su rašteliu ant kaklo. Jame tebuvo nurodytas kalytės amžius ir vardas. Į praeitį tikrai daugiau nebežiūrėsime, o ateitį pradedame šiandien, čia ir dabar. Ieškome Lorai tokių pat aktyvių ir nuostabių šeimininkų kaip ir ji pati. Ir rasime, nes žinome, kad tas kerintis rudų akių žvilgsnis ir spinduliuojantis nuoširdumas abejingų nepaliks. Nagi, paskambinkite, Lora net pasitrypčiodama iš nekantrumo laukia Jūsų skambučio!

Tel. 861436617 VšĮ „Būk mano draugas“ Klaipėda

Tapkite mūsų draugais ir sekite „Augintinio“ naujienas „Augintinis/401213033302900"="">Augintinis/401213033302900"" target="_blank">Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.