Drūtas ir gauruotas katinas pavergs jūsų širdį amžiams

Šis drūtas ponas Jackus (dar tarp mūsų vadinamas kudliuku) į „Naminukų“ globą atkeliavo iš Apkasų gatvės, kur stipriai peršalo ir visą laiką kentė kitų katinų patyčias ir varymą iš kiemo. Kadangi Jackus buvo jaukus ir pasitikintis žmonėmis, nusprendėme, kad po gydymo, jis negali grįžti į tą patį kiemą, kur jam niekas nemiela ir pats niekam nemielas.

Jei ieškote draugiško, ramaus, tvarkingo ir išdidaus katino, žinokite – Jackus laukia jūsų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Jei ieškote draugiško, ramaus, tvarkingo ir išdidaus katino, žinokite – Jackus laukia jūsų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-13 14:03, atnaujinta 2018-01-10 13:43

Ir štai šis, kresno Meino meškėniuko sudėjimo, kaip tikras meškinas, dienas leidžia „Naminukų“ kambarėlyje. Čia jo gyvenimas ir padėtis greit pasikeitė: Jackus čia gerbiamas vyriškis, kurio kiti katinai per daug nekibina, nes jaučia – šis kudliukas niekada nebus nusikaltimų bendrininkas, ir jokiai smagiai išdaigai nesivienytų ir kompanijos nepalaikytų.

Jackui maždaug 3-4 metai, jis kastruotas, skiepytas, ramus ir orus katinėlis, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute. Jis – tikra asmenybė, turi savo išskirtinių keistumų, kurių neturi niekas kitas, pavyzdžiui, tuo tarpu, kai kiti kambarėlio gyventojai mus pasitinka bėgdami pas mus su garsiu „miau“, Jackus irgi bėga, tik vietoj „miau“ nustatęs velnio išraišką šnypščia ir tuoj pat kiša galvytę, kad glostytum.

Jei parodai daiktą, kuris jam atrodo negražus, irgi šnypščia, arba jei pasielgi kažkaip neįprastai – sušnypš taip pat! Paprastai negirdim iš Jackaus jokio „miau“ – nei aukšto, nei žemo – jokio, atrodo, kad jis vietoj to savo kalboje naudoja „ššššššššš“ ir tai tikrai toli gražu ne visada grasinimas. Ir, žinoma, kudlius nebūtų kudlius jei negalėtų pasigirti savo įspūdingomis „kudlomis“, kurios, tiesa, kartais mėgsta susivelti ir Jackui atrodo didelis įžeidimas jei bandai jį „aptvarkyti“, juk tikri vyrai savo plaukuosenas tvarkosi patys!

Jei ieškote draugiško, ramaus, tvarkingo ir išdidaus katino, žinokite- Jackus laukia Jūsų, ir nekantrauja pasisveikinti savo firminiu „ššššššš“! Galėdami padovanoti šiai išskirtinei asmenybei namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 arba 8 605 46795 (Vilnius)!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.