Dovanojama juoda, žybsinčių akių katė

Dovanojama pati ramiausia ir tyliausia katė, kokią tik teko matyti.

Katė bus dėkinga iki savo paskutinės gyvenimo dienos, o nieko jai daugiau ir nereikia – maisto pakramtyt, galima ir „nuo stalo“, ir tualeto dežutės. Visiškai nereikli ir jokio vargo nesukelianti katė.
Katė bus dėkinga iki savo paskutinės gyvenimo dienos, o nieko jai daugiau ir nereikia – maisto pakramtyt, galima ir „nuo stalo“, ir tualeto dežutės. Visiškai nereikli ir jokio vargo nesukelianti katė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-16 11:53, atnaujinta 2018-01-09 21:04

Kaip tokia tylenė ir visiškai nemokanti už save pastovėti katė išgyveno taip ilgai lauke – mistika! Pastebėjome, kad katytė neateina ėsti... Pradėjome jos ieškoti – radome susisukusią dėžutėje, varvančia nosim...Susirgo prieš pat pavasarį.

Paėmėme ją į globoti, nuvežėm pas veterinarus. Kraujo tyrimai geri, nustatytas nedidelis peršalimas, jokių rimtų ligų. Pasak veterinarų, jai gali būti apie 8 metus – kas tikrai neįtikėtina! Juk lauko sąlygomis tiek katės negyvena.

Paleisti atgal, aišku, nenorime. Ji tik miega, miega ir miega, arba sėdi ir stebi visus. Prie kitų gyvūnų nelenda, žaisti – jau ne tas amžius. Tik filosofiškai žiūri į visus ir murkia, knarkia miegodama – mrmrmrmmrrrrrr , iš didelės laimės turbūt – juk pirmą kartą per tiek metų turi šiltą vietą ir maisto. Pasitrina aplink, pavalgo ir atgal į savo guoliuką.

Nukirminta, nublusinta, sušukuota. Sterilizuota – pagal „Grindos“ programas dar turbūt prieš 3-4 metus (tą žinome iš pakirptos ausytės).

Labai tinka pagyvenusiems žmonėms. Katė bus dėkinga iki savo paskutinės gyvenimo dienos, o nieko jai daugiau ir nereikia – maisto pakramtyt, galima ir „nuo stalo“, ir tualeto dežutės. Visiškai nereikli ir jokio vargo nesukelianti katė.

Kviečiame susipažinti!

Kreiptis tel. 861464322, Marina (Vilnius).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.