Liko vos kelios dienos: neras naujų namų – šunelių nepasigailės

Šioje istorijoje netyla kalbos apie trijų nepageidaujamų kalyčių išvežimą į kažkokį „globnamį“ arba „nudaigojimą“, todėl norime atkreipti Jūsų visų dėmesį ir prašome dalintis informacija padedant greičiau išspręsti „degančią“ situaciją.

Trys kalytės skubiai ieško naujų namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Trys kalytės skubiai ieško naujų namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Naminukai

Mar 18, 2015, 10:47 AM, atnaujinta Jan 9, 2018, 3:34 PM

Trims žavioms kalytėms (mamai ir dvejoms 2 mėn. jos atžaloms) skubiai reikia naujų namų arba globos. Šiuo metu kalytės gyvena kaime kartu su keliais „dėdėmis“ – tiek šunų jų šeimininkui nereikia, todėl visas tris damas jis nutarė išvežti dar nežinia kur, bet svarbiausia – išvežti ten, iš kur negrįžtų. Globėjų arba naujų namų paieškai duotos vos kelios dienos, nes šeimininkas baisiai nekantrus.

Mažylių mamytė pati dar kaip vaikas (vos 1 metų amžiaus), visai nedidukė, vos už katę didesnė, labai miela, žaisminga, linksma ir draugiška. Dukrytės- apie 2 mėn. amžiaus, užaugusios tikriausiai bus tokios pat smulkios mažaūgės kaip jų mama. Mažylė Luna pasidabinusi šviesiai gelsvos mėnulio spalvos „apdaru“, Džoja- lazdyno riešuto spalvos „suknele“ ir baltomis „kurpaitėmis“.

O mamytė, iš kurios savo grožį ir žavesį mergytės paveldėjo- švelniai rusva, tarsi nubučiuota saulės spindulių. Ir visos jos nereikalingos, nes- kalytės. Nes į kai kurių žmonių galvas dar neįžengė civilizacija ir žodis „sterilizuoti" tiesiog neegzistuoja, nes „tai – prieš gamtą“, „tai – kainuoja pinigus“, „tai – reikalauja pastangų, nuvežti, atvežti“, o stengtis dėl šunų kažkam per menka, nes jie-tik trobesių sergėtojai.

Jei galite priglausti vieną iš kalyčių arba suteikti laikiną, saugų prieglobstį iki pavyks rasti namus, skambinkite jų likimu susirūpinusiai moteriai 8 600 85609!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.