Likimo rimbais plakta mažylė Čilė ieško gero ir patikimo žmogaus

Kartais tam, kad suprastum kodėl, reikia žinoti, iš kur. Mažytės Čilytės istorija prasidėjo vienoje iš sanitarinių tarnybų, kur ji dar būdama visai „leliukas“ atkeliavo su mama ir su kitais „leliukais“, kuriems, deja, nebuvo lemta užaugti. Kaip jai ten sekėsi? Tiesiai šviesiai – blogai.

Čilė jau „nuparazitinta“, paskiepyta ir yra pasiruošusi susipažinti su savo būsimais šeimininkais! Ji bus nedidukė, kambarinė, labai gera ir prieraiši draugė- tikras lobis.<br>„Naminukų“ nuotr.
Čilė jau „nuparazitinta“, paskiepyta ir yra pasiruošusi susipažinti su savo būsimais šeimininkais! Ji bus nedidukė, kambarinė, labai gera ir prieraiši draugė- tikras lobis.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2015, 5:14 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 3:45 PM

Galbūt todėl tik atkeliavusi į „Naminukų“ globą ir būdama 3 mėn., ji atrodė tarsi 1 mėn. šuniukas – trapi, mažutė, išsigandus ir labai silpna. Ir iš tikrųjų esame įsitikinę, jog jei nebūtų laiku iš ten ištrūkus, šiandien ir Jūs neskaitytumėt šio įrašo ir nematytumėt mažos kalytės nuotraukų, kuri pirmą kartą išnešta į lauką atsargiai susipažįsta su pavasariu ir pamato dangaus žydrynę. O dabar ji čia! Beprotiškai keistame, truputį bauginančiame, bet nepaprastai gražiame pasaulyje, kuris nė iš tolo neprilygsta lig tol matytam tamsiam tvartui.

O mūsų globėjos namuose Čilė visai atkuto, zuja kaip prisukta mojuodama savo „vikšrine“ uodegyte! Žinoma, dar bailiukė, ir jei tik išgirsta dar negirdėtą garsą ar įsivaizduoja besiartinantį pavojų, kaip mat lekia slėptis po spintele – kaip kareivukas į apkasus! Bet ilgai neužsibūna, nes tuoj pat prisimena, kad turi neužbaigtų reikalų su žaisliuku, su „kauliuku“, su mama ir su viskuo aplinkui. Čilė jau „nuparazitinta“, paskiepyta ir yra pasiruošusi susipažinti su savo būsimais šeimininkais! Ji bus nedidukė, kambarinė, labai gera ir prieraiši draugė- tikras lobis.

Galbūt tarp Jūsų yra būtent šio lobio ieškotojas? Jei taip, skambinkite Čilytės globėjai Astai 8 614 69186 (Vilnius)!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?