Dovanojami trys puikūs murkliai

Dovanojamas super draugas, didžiulis, mielas visiems bičiulis Travolta. Tinka gyventi ir bute, ir name, kur galėtų išeiti į lauką. Niekada nepyksta, maistui neišrankus ir dievina žmogaus draugiją. Jau sveikas. Travoltos amžius nėra žinomas.

Akrobatas.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Akrobatas.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rainiukas.lt

Mar 27, 2015, 1:24 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 3:57 AM

Gyvūno vardas: Travolta

Gyvūno rūšis: katė

Veislė: mišrūnas

Ūgio kategorija: mažas (iki 30 cm ties ketera)

Lytis: patinas

Sterilizacija/kastrac.: atlikta

Amžius: 4-8 metai

Kailio tipas: trumpaplaukis

Kailio spalva: juoda, balta

Akrobatas – rankinis, labai draugiškas, didelis meilūnas ir murkalas. Jam norime rasti namus arba globą iki padovanojimo, kitaip deja turės grįžti į sodus. Neturime finansinių resursų jo amžinai laikyti stacionare, o ir katinui pratusiam prie laisvės ankštas narvas jau darosi kančia. Akrobatas-apie 3 metus turintis katinas, tvarkingas, neišrankus maistui. Tik paglosčius, pradeda murkti ir letenėlėmis „minkyti tešlą“. Labai nori būti glostomas.

Labai prašome atsiliepti tuos, kas mylite juodus, didelius, taikius storuliukus.

Gyvūno vardas: Akrobatas

Gyvūno rūšis: katė

Veislė: mišrūnas

Ūgio kategorija: mažas (iki 30 cm ties ketera)

Lytis: patinas

Sterilizacija/kastrac.: atlikta

Amžius: 1-3 metai

Kailio tipas: trumpaplaukis

Kailio spalva: juoda

Lazdynuose prieš šventes rasta vargšė merdinti būtybė. Pamačius atrodė taip, lyg va, dar minus vienas laipsnis ar stipresnis vėjo gūsis ir viskas – katytės nebeliks. Kito varianto nebuvo kaip tik talpinti trapią gęstančią mažytę katytę į stacionarą.

Pasodinta į stacionaro narvą tuoj gavo kateterį į veną, šiltų skysčių, keliolikos rūšių vaistų. Kad tik išgyventų. Kokių ligų tik ji neturėjo: kalicivirozė (pūlingos pūslės gerklėje, burnoje ir stemplėje, dėl ko ryti gyvūnas negali savaitėmis iki miršta nuo bado, jei imunitetas nenugali ligos), rinotracheitas (pūliai ir kraujingos išskyros iš akių, nosies), plaučių uždegimas (dėl ko gyvūnas dūsta, plaučiuose kaupiasi skysčiai), galūnių ir snukučio nušalimas...

Baisiausia, kad po šiuo ligų šydu slėpėsi ir dar kažkas – tarytum nudegusi visa jos kūnelio oda, net pamėlynavusi! Nesinori galvoti apie blogiausia, bet panašu, kad ją kažkas apipylė vandeniu ir ji klaikiai nušalo. Tegul viskas grįžta bumerangu... Kai šitiek daug pykčio mūsų visuomenėje, labai sunku atleisti tam, kuris rytoj darys vėl tą patį.

Šiandien Nikita kaip tas minkštas žaisliukas parduotuvių lentynose – sėdi, žiūri, „akimis šaudo“ ir ieško draugų. O jau švelnumas! Glaudžiasi, murkia, minko minkštutėlėmis letenėlėmis. Dieve, kaip gi jos gaila... Šitiek prisikentėjo. Kvėpavimas dar nėra labai švarus, oda tvarkosi, dar reikia laiko, kad organizmo būklė atsistatytų.

Viena gera moteris žadėjo prisidėti prie Nikitos gydymo, tačiau įtariame, kad viskas kainuos labai daug, todėl ir Jus kviečiame prisidėti. Taip pat pažymėtina, kad Nikita gyvens stacionare tol, kol nerasime laikino globėjo.

Ieškome globėjo šiai tobulai apvaliaskruostei, sidabru papuoštai snaigei. Jei Jūsų namuose liūdna, jei reikia draugo, kuris prisiglaustų ir murktų, švelniai iš to džidžiulio draugystės džiaugsmo minkytų letenėlėm, Nikta Jums labai tiks. Užaugusi bus panaši į cukraus vatą sidabrinėm dėmelėm – trumpom kojytėm, neaukšta. Žaisminga, atrodo, lyg visuomet šypsotųsi, be jokios abejonės labai smalsi ir pasiruošusi dovanoti meilę.

Padėkite Nikitą išvaduoti iš stacionaro. Ačiū.

Gyvūno vardas: Nikita

Gyvūno rūšis: katė

Veislė: mišrūnas

Ūgio kategorija: mažas (iki 30 cm ties ketera)

Lytis: patelė

Amžius: 4-6 mėnesiai

Kailio tipas: trumpaplaukis

Kailio spalva: balta, pilkas Vietovė: Vilnius

Šeimininko vardas: „Rainiukas“ VšĮ

Telefonas: +370 615 58898, +370 689 73782

El. paštas: info@rainiukas.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.