Išduota ir atstumta ji laukė, kol kas išties pagalbos ranką

Katytę Mao būtų galima su šypsena pavadinti neplanuotu gelbėjimo objektu. O viskas buvo taip: gavome pranešimą, kad jau ne pirmą dieną Naujojoje Vilnioje, Genių stotelėje ant suoliuko guli susigūžęs katinėlis ir kažko laukia nesulaukdamas.

Žmogui – meili, nori būti pastebėta, pagirta ir paglostyta, tik kaip pati pasakytų „per daug neįsijausk! Paglostei, ačiū, ir eik savo reikalais.“<br>„Naminukų“ nuotr.
Žmogui – meili, nori būti pastebėta, pagirta ir paglostyta, tik kaip pati pasakytų „per daug neįsijausk! Paglostei, ačiū, ir eik savo reikalais.“<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 31, 2015, 12:32 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 9:53 PM

Nuvykus paimti stotelėje išmesto katinėlio, keliant jį į transportavimo dėžę, iš už gretimo kioskelio prisistatė ir ji: juoda, smulkutė, apvaliažandė damutė ir kad pradės brautis dėžutėn, kad pradės kažką pasakot, bartis: kaip čia ant suoliuko tupinčiam vietos pas mus yra, o už kioskelio sėdinčios gražuolės jau, matot, niekas nepastebi? Gėda kažkaip pasidarė, ir ją teko gelbėti, nors pasirodė – tas, kuris laukė ant suoliuko, jai simpatijų nekelia ir visą kelionę prariaumojo, kam taip nepagarbiai damą „supakavome“ su nepažįstamu kavalierium.

Dabar Mao – pilnateisė „Naminukų“ kambarėlio šefuotoja. Smulkesnė už visus, bet kaip sakant svarbu ne ūgis, o smūgis: pirma peštis nelenda, bet ir skriaudžiama niekada nesileis. Žmogui – meili, nori būti pastebėta, pagirta ir paglostyta, tik kaip pati pasakytų „per daug neįsijausk! Paglostei, ačiū, ir eik savo reikalais.“ Mao – jaunutė, maždaug 1-3 m. švelni, tvarkinga katytė, jau sterilizuota, paskiepyta ir visiškai pasiruošusi keliauti pas būsimus šeimininkus!

Juodų kaip naktis kačių mylėtojai, kur Jūs? Mao laukia Jūsų! Skambinkite 8 648 30077 (Naminukai, Vilnius) (jei negalime atsiliepti, bandykite vėliau, arba parašykite žinutę, kad perskambintume).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.