Vienintelis Juozuko noras – padovanoti savo gerą širdį žmogui

Nors metų naštos nepaslėpsi, bet Juozukas dar turi parako. Judrus „jautukas“, kupinas energijos ir noro gyventi bei bendrauti. Jis be proto nori būti mylimas, vos ištiesus ranką pats ieško šilumos, o prisėdus šalia, sparčiai ne pagal metus, kaip vijurkas, susirango ant kelių. O tada jau laikas pakasymams, nuo kurių Juozukas jaučiasi lyg devintam dangum.

Juozukas dar turi parako. Jam tik reikia namų.<br>„Dogspotas“ nuotr.
Juozukas dar turi parako. Jam tik reikia namų.<br>„Dogspotas“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2015, 1:26 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 9:54 AM

Juozukas labai nori būti geras – lauke nesitraukia nuo šono ir, atrodytų, visa savo esybe trokšta įrodyti: „Aš dar galiu, aš turiu jėgų, aš eisiu, tik jeigu tu būsi šalia, mano Žmogau“. Kartais būdamas lauke Juozukas užsisvajoja ir žvelgia į tolį savo išmintingu žvilgsniu, lyg sakydamas: „Aš žinau ir suprantu daugiau, nei jūs galite pagalvoti“.

Už trupinėlį rūpesčio jis pasiruošęs padovanoti savo didelę ir meilės kupiną širdį. Tokie paprasti mūsų Juozuko norai.

P.S. Senukai mus stebina. Stebina noru gyventi, noru pajausti žmogaus prisilietimą ir šilumą, nepaisant visų patirtų skriaudų ir nepriežiūros. Senjorai – ypatingi. Jie mėgaujasi mažais gyvenimo malonumais, kurie jiems prilygsta stebuklui. Jie supranta mus iš pusės žvilgsnio. Jie kupini charizmos ir išminties. Jų akyse gali pamatyti daugiau, nei gali suprasti.

Jeigu Juozukas suvirpino jūsų širdį ir norite / galite suteikti jam namus, susisiekite! Indrė, VšĮ „Dogspotas“, tel. nr. 8604 83244. Šiuo metu Juozukas yra Vilniuje, bet atstumas nėra bėda pasiekti naujus namus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.