Degalinėje paliktas šuo namo nebegrįžo – ten jo niekas nelaukė

Medutis „atsirado iš niekur“ vienoje degalinėje. Žinoma, kad ne iš niekur. Medutį tiesiog paliko ir nuvažiavo. Mūsų tautiečiai linkę atsikratyti gyvūnais degalinėse, nes jiems atrodo, kad vargšo pasimetusio gyvūno, puldinėjančio prie kiekvienos mašinos, kažkas pasigailės. Nesuvokiame, kaip galima taip palikti savo augintinį. Kokią širdį reikia turėti, kad galėtum taip išduoti tavimi besąlygiškai tikinti sutvėrimą.

Medutis ieško naujų namų.<br>Beglobis.com nuotr.
Medutis ieško naujų namų.<br>Beglobis.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 20, 2015, 1:34 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 9:06 AM

Medutis pora dienų niekaip nesuprato kas atsitiko, nesuprato, kaip jis atsidūrė visiškai kitoje aplinkoje. Šuniukas baisiai liūdėjo, bėgo prie tvoros ir pasistiebęs ant užpakalinių kojyčių ilgesingai kažko laukė. Žinoma, savanorių meilė sušildo ir labiausiai nuskriaustas širdeles. Medutis jau patikėjo, kad jį myli kiti žmonės, kad jis jau kitur jaučiasi saugus.

Spėjame, kad Medukui gali būti apie 4 metukus. Kambarinis, tvarkingas, meilus šunelis. Apie Meduko grožį net neverta kalbėti – patys matote, koks tai karamelinis gražuolis. Medutis – idealus naminis šuniukas, gamtinius reikalus tvarkingai atlieka lauke. Ieškome šiai grožybei ir gėrybei pačių geriausių namų, o tokie tikrai yra, nes juk kitaip ir būti negali.

Dėl žaviausio pasaulyje Medučio, skambinkite tel. 865244093, 868474049 Daugiau Medučio nuotraukyčių rasite mūsų svetainėje Beglobis

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.