Naujų namų ieško Sali – naujoji jūsų meilė

Žmonės buvo šokiruoti ir sunkiai tvardė emocijas matydami, kaip glaudžiasi ir draugystės prašo miela būtybė pūvančia, gabalais krentančia uodega. Apsišašavęs, pūliuotas, kraujuotas, gangrenuojantis „stiebas“ – į uodegą tikrai nebuvo panašu. O pati katytė įspūdinga turėtų būti – visa pūkuota, ryškių bruožų, didžiulėmis žėrinčiomis akim ir, svarbiausia, meili kaip reta, tikras trintukas, patikli beždžioniukė.

Sali ieško namų.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Sali ieško namų.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rainiukas.lt

Apr 23, 2015, 3:26 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 2:47 AM

Na, kadangi patirties turime nemažai ir labai gerai žinome, kas bus, kai į kraują pateks infekcija, prasidės nesuvaldomas įvairiausių stafilokokų dauginimasis ar kai musės prikraus kiaušinių, – katei nepadės nei dešimtys veterinarų, nei kalnas pinigų. Apie skausmus ir psichologinę katės būklę po tokios traumos net galvoti nesinori. Kadangi daugiau niekas padėti negalėjo, o laukti čia galima tik nelaimės (nelaimių mums ir taip užtenka), atėjus balandžio 15 rytui trys savanorės nuskubėjo gelbėti Sali. Tikėdami, kad esame ne vieni, ir vildamiesi, kad atsiras norinčių ir galinčių prisidėti prie Sali gydymo, priėmėm šį pavasario atradimą po VšĮ „Rainiuko“ sparnu.

Gražuolė, įspūdingoji, dailiausio pasaulyje snukučio savininkė pristatyta į gydyklą. Gavo vaistų nuo parazitų, pasodinta į narvą iki kitos dienos stebėjimui. Toliau laukia visos uodegos šalinimas, sterilizacija ir kirpimas „liūtu“. Reikia tikėtis, kad po veltiniais nebus žaizdų ir neišlįs kitos bėdos.

Visus gerus žmones kviečiame prisidėti prie gydymo. Reikalinga parama – 200 eur. Jei greitu metu nerasime globos, reikės daugiau.

Ir, žinoma, reikalinga laikina globa iki rasime namus šiai tobulybei.

Katytė Sali labai švelni, miela, draugiška ir patikli. Tikrai sutars su vaikais, bus gera draugė ir ištikima šeimos narė. Sali gali būti metai – visai jaunutė, dėl nežinomų priežasčių atsiradusi gatvėje minkšta, ryški, raina pūkė. Sali reikalingi saugūs namai, mylintys šeimininkai. Katytė bus išskirtinė – pūkuota, didelė, įspūdinga rainė be uodegytės. Svarbu, kad ir šeimininkai, ir Sali sutartų su šepečiu, kad ilgos kasos ateity nekeltų rūpesčių, todėl apie kažkokias sodybas, kur ji bastysis, negali būti kalbų. Idealiausia minkšta pagalvė, didelė draskyklė, besišypsantis, mylintis žmogus šalia (dar tobuliau – su gardžiais konservais rankose).

Gyvūno vardas: Sali

Gyvūno rūšis: katė

Veislė: mišrūnas

Ūgio kategorija: mažas (iki 30 cm ties ketera)

Lytis: patelė

Sterilizacija/kastracija: atlikta Amžius:1-3 metai

Kailio tipas: ilgaplaukis

Kailio spalva: raina

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.