Dovanojamas puikus draugas – katinas Martinas

Martiną mums tiesiog įmetė per tvorą. Katinukas buvo visiškai apleistas, sergantis, sušalęs, išliesėjęs, blusuotas, o kiek viduj turėjo nepageidaujamų gyvių tai net nepasakosime. Tokią „dovanėlę“ per tvorą įmetė vaikinas, kuris sakė, kad nebegali katino daugiau laikyti, vadinasi, katinėlis buvo laikomas namuose. Kaip tuomet tie namai prižiūrimi? Na, bet apie tai, taip pat negalvosime.

Beglobis.lt nuotr.
Beglobis.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 28, 2015, 12:28 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 3:50 PM

Nes dabar Martinas, oho, koks katinas. Atsigavo, sustiprėjo, išgražėjo. Martinas tapo didelis, ilgų kojų, grakšus ir be galo meilus. Martinas dar labai jaunas, apie 10 mėn. amžiaus, todėl labai žaismingas, labai judrus. Žmogui Martinas labai mielas, labai meilus ir geras. Kai ką nors sakai Martinui, ar jį subari, jis žiūri tiesai tau į akis ir labai įdėmiai klausosi. Įdomus, savitas ir ypatingas tas mūsų Martinas.

Jeigu norite namuose tokio mielo draguo, dėl Martino skambinkite tel. 865244093, 865354521 arba rašykite el. paštu info@beglobis.com

Martinas kastruotas, paskiepytas kompleksine vakcina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.