Kalytė Taira: „Brangus mano žmogau, kreipiuosi į tave“

Mano vardas Taira, nors kažkada buvau Pipa. Tada, kai buvau dar visai mažytė, aptekusi gyviais, purvina ir svajojanti apie namus. Mane priglaudė globėja Jolanta, nuprausė, nukirmino ir rado jaunų žmonių šeimą. Abi manėme, kad tuose namuose mane globos, saugos ir mylės.

Taira ieško namų visam gyvenimui ir šeimininkų, kurie niekada neišduos.
Taira ieško namų visam gyvenimui ir šeimininkų, kurie niekada neišduos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2015, 1:50 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 12:09 PM

Tuose namuose tapau Taira. Deja, bet patyriau tik šaltį, badą bei smurtą. Nepykstu ant buvusių šeimininkų – niekas šioje Žemėje nėra šventas, tik manau, kad ir aš nusipelnau geresnio gyvenimo, nors tesu paprastas šuo.

Beje, man 9 mėnesiai, svoris – 17 kilogramų, o ūgis ties ketera apie 30 cm. Esu judri, energinga, smalsi ir noriai bendraujanti, labai prieraiši ir sargi, ištikimybę prisieksiu be popierių, baltų balandžių ir patoso. Tiesiog pažvelgsi man į akis ir suprasi – aš tavo šuo. Tavo – visam gyvenimui.

Brangus, mano žmogau, kreipiuosi į tave, kuris visa savo siela jaučia, kad mes turime būti kartu. Man nesvarbu, esi vienišas ar turi porą, tampsiaplaukis esi ar šviesiaplaukė, mėgsti plaukioti ar ristele bėgioti.. Man visai nesvarbu. Tik žinok, jei esi patyręs nuoskaudų, jei suvoki, kas yra skausmas, netektis, ligos – aš suprasiu tave kaip niekas kitas, nes tu ir aš – mes vieno kraujo.. Taip kadaise skambėjo vilkų užauginto Mauglio žodžiai, kurie reiškė pasitikėjimą, ištikimybę ir meilę. Pažvelk į mane ir jei tavo širdyje suvirpės šie jausmai man, Tairai, neišsigąsk – paskambink mano globėjai Jolantai, ji papasakos apie mane viską, viską.

Taira

p.s. mano gelbėtojos ir globėjos Jolantos telefono nr: 867164621

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.