Ieškote balto katino, kuris gyventų svetainėje? Štai jis!

Vasaros sniegelis arba švelnus pienės pūkelis. Kažkieno pamestas, kažkieno užmirštas? Katinėlis rastas Karoliniškių mikrorajone – labai apmaudu, kad niekas jo neieško. Neįtikėtina, kad nuostabaus grožio, vanilinio baltumo, ištikimas, prieraišus, kastruotas, jaunas katinėlis atsirado gatvėje ir to nė nepastebėjo buvę šeimininkai! Klausėm Lotoso, kamantinėjom, kas jį gatvėj paliko ar gal jis pats per kokį langą iškrito – tik žiūri žėrinčios akys milžiniškais klaustukais viduje, ir toliau lieka neatskleista Lotoso paslaptis.

Dovanojamas baltas katinas.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Dovanojamas baltas katinas.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Dovanojamas baltas katinas.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Dovanojamas baltas katinas.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Dovanojamas baltas katinas.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Dovanojamas baltas katinas.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Aug 11, 2015, 2:20 PM, atnaujinta Oct 21, 2017, 1:38 AM

Jei ieškote draugo, bet nepadlaižūno, jei norite šalia turėti mielą, švelnų, išklausantį bičiulį, kviečiame susitikti su Lotosu. Katinėlis savarankiškas, bet ir be žmogaus ilgai negali – pasiilgsta, glaudžiasi, daug murkia. Vis dėlto, visi draugai ir nedraugai turėtų žinoti – Lotosas mėgsta būti glostomas „proto ribose“ laiko atžvilgiu, lengvu kąstelėjimu gali priminti, kad yra ne žaidimas ir ne lėlė. Bet draugiškai, švelniai, neagresyviai! Lotosas labai mėgsta lakti vandenį iš bėgančio čiaupo – todėl bus labai laimingas ir dėkingas papuolęs į namus, kur vienas kitas litras vandens „pro šoną“ šeimininkams nekels didelių tragedijų.

Tik atsakingi, mylintys, neketinantys emigruoti iš Lietuvos žmonės laukiami. Tik tie skambinkite, kurie neišduos, mylės, rūpinsis, gydys užpuolus ligai, guos, neskriaus ir bus atlaidūs. Katinas ne žmogus – tikrai nelaistys gėlių, netvarkys kambarių, ir ne vergas – įsakymai santykių su Lotosu taip pat nesutvirtins. Rastas Mačiulevičiaus g ., birželio pradžioje, kastruotas. Buvo sulysęs. Šiuo metu sveikas, paskiepytas, laukia Jūsų!

Daugiau informacijos telefonu: 8 610 31096. Mūsų kontaktai – tel. 8 689 73782, 8 615 58898, el.p. info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: prezidento rinkimai – intriga išlieka?