Ypatingas šuo laukia ypatingų šeimininkų: gal tai tu?

Šis didelis, gražus, sargus šuo šiuo metu gyvena Vilniaus benamių gyvūnų sanitarinėje tarnyboje Grinda. Nežinome, kur anksčiau buvo jo namai, kam jis ištikimai ir atsidavęs tarnavo daugelį metų, tik žinome, jog vieną dieną savo buvusiems šeimininkams tapo nebereikalingas ir taip atsidūrė gatvėje, kur ir buvo sugautas sanitarinės tarnybos.

Dovanojamas šuo.
Dovanojamas šuo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2016, 3:05 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 4:41 PM

Pabuvęs keletą mėnesių narve gyvūnas palūžo: ėmė stresuoti (galbūt jausdamas artėjančią pabaigą?), nekęsti savęs (grauždamas savo kojas, uodegą), rodyti nepasitenkinimą jį šeriantiems darbuotojams (paurzgalioja, kai darbuotojai įeina į jo erdvę). Nepaisant to, sanitarinės tarnybos darbuotojai jam suteikė šansą. Šansą būti pastebėtam ir kažkam reikalingam. Šis atvejis labai skubus.

Šuo žaloja save ir kelia pavojų tarnybos darbuotojams, todėl ilgiau likti ten jis negali. O juk dar tik gyvenimo vidurys. Juk dar ilgus metus gali būti reikalingas kaip puikus sargas ir draugas kokioj sodyboj. Padėkim išeiti šiam gražuoliui į laisvę, įkvėpti gryno gyvybės oro, sulaukti naujo pavasario, vasaros, rudens, žiemos ir dar kelių pavasarių. Neleiskim žūti, priglauskim.

Jei gyvenate nuosavame name, sodyboje, turite voljerą ir galite bei norite padėti šiam dičkiui, skambinkite: tel. 8 655 14802

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.