Šis šuo suprato, kad mūsų šalyje nėra vietos senukams

Visada liūdna, kai į mūsų globą patenka naujas nabagas. Bet ypač skausminga kategorija – senukai arba senjorai. Juk jaunesnis suplotasnukis dar yra reikalingas, o ką daryti, kai jis jau ne pirmos jaunystės? Senukų pas mus patenka visokių – ir labai ligotų, ir menkai beprimatančių, arba, kaip sakome, tokių, kurie šiek tiek mato, šiek tiek girdi, bet kiek yra tų juslių, tiek ir užtenka. Retas senjoras gali pasigirti gera sveikata, aktyvumu bei vikrumu.

Naujokė Pupa iš tų senjorų, kurių senjorais vadinti nesiverčia liežuvis.<br>Dogspotas nuotr.
Naujokė Pupa iš tų senjorų, kurių senjorais vadinti nesiverčia liežuvis.<br>Dogspotas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-08-18 15:01, atnaujinta 2017-05-15 13:07

Naujokė Pupa iš tų senjorų, kurių senjorais vadinti nesiverčia liežuvis. Aktyvi, smalsi, ir matanti, ir girdinti. Gražiai žilstelėjusi, bet jeigu ne žilumas, net nesuprastum, kad ši aktyvistė patenka į kategoriją apie „8+“. Nors faktiškai nebuvo socializuota, apsipratus pas mus puikiai laksto lauke su visa „Dogspoto“ gauja.

Pupa labai meili ir miela žmogui, mėgsta pasivaikščiojimus, turi gerą apetitą, bet paskutinį kąsnį atiduotų už žmogaus dėmesį. Labai norime surasti jai šiltą kampą. Namus arba laikiną globą, kur ji galėtų atsigauti, nurimti ir pabūti geriausia drauge bei bičiule. Jeigu Pupa Jums krito į akį, skambinkite 8604 83244, Indrė (Vilnius). Geriems namams atstumas ne problema.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti