Paskutinė likimo talžytų keturkojų viltis – sulaukti stebuklo

Socialinė akcija „Dovanok šilumą“ vykdoma jau trečius metus.<br>Organizatorių nuotr.
Socialinė akcija „Dovanok šilumą“ vykdoma jau trečius metus.<br>Organizatorių nuotr.
Socialinė akcija „Dovanok šilumą“ vykdoma jau trečius metus.<br>Organizatorių nuotr.
Socialinė akcija „Dovanok šilumą“ vykdoma jau trečius metus.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 19, 2016, 1:21 PM, atnaujinta May 10, 2017, 2:46 PM

„Showart“ kūrybos studija organizuodama socialinę akciją „Dovanok šilumą“ ir bendradarbiaudama su gyvūnų globos organizacija „Lesė“, kviečia visus nelikti abejingiems likimo nuskriaustiems gyvūnams ir padėti surasti jiems naujus namus. Pagrindinis organizacijos tikslas yra humaniškais būdais sumažinti beglobių gyvūnų skaičių Lietuvoje ir stabdyti žiaurų elgesį su gyvūnais, sukuriant efektyvią gyvūnų gelbėjimo sistemą ir šviečiant visuomenę gyvūnų globos klausimais. 2007 metais įkurta „Lesė“ naujus namus padėjo surasti apie 5000 gyvūnų.

Socialinė akcija „Dovanok šilumą“ vykdoma jau trečius metus. Gyvūnų globos namus ši akcija aplanko antrus metus iš eilės. 2015 metais „Showart“ kartu su Nacionaliniu kraujo centru lankėsi „Lesėje“, įteikdami gyvūnams skirtas dovanas, išklausydami dirbančių savanorių pasakojimus apie čia atsirandančius gyvūnus ir kartu su gyvūnais praleisdami smagų laiką.

Šiais metais socialinės akcijos sumanytojai yra užsibrėžę padėti beglobiams gyvūnams rasti naujus namus ir jais besirūpinančius šeimininkus. Kiekvienas prieglaudoje esantis gyvūnas yra ypatingas, turintis savo istoriją ir savanorių sugalvotą vardą, pvz. šuo Myndė, katė Galaktika. Prie akcijos prisijungusi šunų kirpykla „Kudlius“ atliks grožio procedūras, o UAB „Penki kontinentai“ įsteigs dovanas, kurios atiteks naujiems gyvūnų šeimininkams.

„Showart“ įgyvendindama socialinę akciją „Dovanok šilumą„ jau šiemet spėjo kartu su leidykla „Šviesa“ ir Vilniaus kameriniu teatru padovanoti kultūrinės šilumos vaikų globos namų auklėtiniams, spalio pabaigoje lankysis senjorų globos namuose, lapkričio mėn. į Vilniaus miesto centrą kvies žmones kartu siekti ilgiausios šalikais susikibusių žmonių eilės rekordo, aplankys Kauną bei gruodžio 1 dieną Vilniaus mokytojų namų kiemelyje padovanos nemokamą koncertą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.