Apvalią pinigų sumą surinkę geradariai paaukojo nuskriaustiems

Gerumas, jautrumas bei dosnumas yra tarsi prabangus prieskonių mišinys, kuris, kaip ir bet kokio kito patiekalo, mūsų kasdienio gyvenimo skonį paverčia nenusakomo gardumo. Šaltos ir šlapios rudens dienos tampa ne tokios nykios, kai susivienija gerumu spindinčios žmonių širdys.

Už 3096 eurus buvo nupirkta 3 tonos sauso gyvūnų ėdalo, sanitarinių valymo priemonių ir įrankių, skalbimo miltelių, vienkartinio naudojimo higieninių palučių, pavadėlių bei antkaklių, kačių kraiko.<br>M. Žemaitytės nuotr.
Už 3096 eurus buvo nupirkta 3 tonos sauso gyvūnų ėdalo, sanitarinių valymo priemonių ir įrankių, skalbimo miltelių, vienkartinio naudojimo higieninių palučių, pavadėlių bei antkaklių, kačių kraiko.<br>M. Žemaitytės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gabrielė Basytė

Dec 20, 2016, 4:43 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:33 PM

Jau šeštą spalį LSMU Veterinarijos Akademijos Studentų Asociacijos nariai Kauno mieste ieškojo širdžių, kurios neabejingos kitų, kiek mažesnių, kailiniuotų draugų širdelių godoms. Tų, kurių kiekviena diena, be gerų žmonių rūpesčio ir pagalbos, atrodytų tari lietinga ir vėjuota rudens popietė mums.

Ilgai ieškoti nereikėjo, nes geros širdys žibsi iš toli ir jos esti visur! Daugiausiai jų aptikome rugsėjo 30 – spalio 2 dienomis PC „Mega“ bei „Urmas“, taip pat Kauno senamiesčio širdies vagoje – Vilniaus gatvėje ir Laisvės alėjoje.

Šypsenai veide trūko vietos ir lingvistiniai gebėjimai atrodė per kuklūs padėkai išsakyti, nes buvo suaukota net 3096 eurų suma! Už šią sumą buvo nupirkta 3 tonos sauso gyvūnų ėdalo, sanitarinių valymo priemonių ir įrankių, skalbimo miltelių, vienkartinio naudojimo higieninių palučių, pavadėlių bei antkaklių, kačių kraiko.

Šia dovanų gausa buvo aprūpintos gyvūnų globos organizacijos „Lesė“, VšĮ „Penkta koja“ bei gyvūnų gerovės tarnyba „Pifas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.