Buldogo gelbėjimo operacija Šiauliuose: apgirtę šeimininkai šunį auklėjo savais metodais

Vėlų šeštadienio vakarą vieno Šiaulių daugiabučio gyventojai išgirdo šuns šauksmą. Išbėgę į kiemą pamatė, kaip neblaivūs gretimo namo gyventojai tąso ir tampo anglų buldogo mišrūną. Pasirodo, jis iššoko iš pirmojo aukšto balkono ir susižalojo priekinę leteną. Vietoje to, kad apgirtę šeimininkai suteiktų pagalbą,kažkodėl eilinį kartą išsiliejo ant šuns. Kaimynams pavyko atimti šunį ir neadekvačių šeimininkų. Pirmąją pagalbą sutiko suteikti tik „Šanso“ veterinarijos klinika, ačiū jiems. Suleisti medikamentai, letena imobilizuota, o šiuo metu naujokėlis keliauja pas mus.

 Pasak kaimynų, šuo buvo skriaudžiamas ir mušamas nuolat.<br> Dogspoto nuotr.
 Pasak kaimynų, šuo buvo skriaudžiamas ir mušamas nuolat.<br> Dogspoto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dogspotas

Jul 28, 2018, 10:04 AM

Pasak kaimynų, šuo buvo skriaudžiamas ir mušamas nuolat. Girtaujanti porelė kivirčijosi ir tarpusavyje, ir išsiliedavo ant šuns... Apie bendrą būklę nėra ir kalbos – išliesėjęs, iššutusiomis raukšlėmis, smirdantis, išbertas ir alergizuotas, bijantis kiekvieno staigesnio judesio. Atrodo, lyg jis jaučiasi kaltas, kad apskritai egzistuoja...

Dėl šio atvejo kaimynai rašys pareiškimą policijoje. Dėkojame neabejingam vaikinui.

Bendradarbiausime ir sieksime, kad šeimininkai būtų nubausti.

Naujokas jau užrašytas į eilę pas chirurgę Margaritą. Bus atliekamas rentgenas, kiti reikalingi tyrimai, aiškinsimės, ar nėra lūžio, ar nėra reikalinga operacija. Faktas, naujokui reikalingas ir visas pradinis kraitelis.

Naujienas skelbsime netrukus, bet labai prašome prisidėti prie šio angliuko gelbėjimo operacijos jau dabar... Naujokas – 41-asis globotinis, o „lengvų“ globotinių pas mus nėra... Vieniems reikalinga skubi pagalba, kitiems – operacijos... Senjorai, išnaudotos daugyklų kalės, apleisti, išnaudoti, nebereikalingi. Vos spėjame suktis, o skolos kaupiasi kosminiu greičiu.

Tik kartu mes galime daugiau! VšĮ „Dogspotas“ Paramos gavėjo kodas: 303167452 Bankas: „Swedbank“ Banko sąsk.: LT68 7300 0101 3720 8824 Paskirtis: angliukui

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.