LNK suburs didžiausią „Omnitel 1000 km lenktynių“ gerbėjų būrį

Lenktynių organizatoriai liepos 18-21 dienomis visus automobilių žiedinių lenktynių gerbėjus kviečia atvykti į Palangą, kur jau tryliktą kartą paeiliui jų kraują kaitins didžiausia ne tik Baltijos šalyse greičio fiesta.

Į ekranus vaizdai pateks iš trasos prieigose išdėstytų net 14 TV kamerų, dar 3 kameros transliuos tiesioginį vaizdą iš automobilių.<br>Organizatorius
Į ekranus vaizdai pateks iš trasos prieigose išdėstytų net 14 TV kamerų, dar 3 kameros transliuos tiesioginį vaizdą iš automobilių.<br>Organizatorius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 12, 2012, 12:06 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 5:37 AM

„Tačiau kam jau suplanuotą viešnagę sutrukdys nenumatytos kliūtys, krimstis irgi labai neverta, - sako lenktynes organizuojančios bendrovės „Promo events“ direktoriaus pavaduotojas Darius Grinbergas. – Kartu su renginio partnere – LNK televizija – šiemet rengiame itin didelę ir daug apimančią transliaciją iš varžybų ir jų užkulisių, kuri tikrai nenuvils automobilių sporto žinovų“.

LNK televizija žiūrovams tiesiogiai parodys ir priešstartinį minios šurmulį, ir lenktynininkų jaudulio akimirkas, ir patį atsakingiausią ir labai įdomų momentą - lenktynių startą, ir pirmąsias 60 min. sportinių batalijų, kurios paprastai būna labai įdomios ir atkaklios, jau leidžiančios susiformuoti tam tikrą vaizdą apie lenktynes ir jų dalyvius.

Taigi, pirmasis LNK pasijungimas iš varžybų arenos Palangoje – liepos 21 d. nuo 12 iki 13 val.

Po to LNK transliacijų estafetę perduos TV1, kuri tiesioginius reportažus iš lenktynių ir apie lenktynes transliuos 14.30 – 15.00 ir 16.00 – 16.30 val.   Lenktynėms perkopus ekvatorių tiesioginių transliacijų vairą vėl perims LNK ir laikys jį savo rankose iki pat renginio pabaigos.

Nuo 17.15 iki 17. 45 val. LNK tiesiogiai transliuos „Omnitel 1000 km lenktynių“ batalijas ne tik iš pačios varžybų arenos, bet ir jų užkulisių – komandų garažų, pateiks keletą interviu su besiilsinčiais, signalo vėl sėsti prie vairo belaukiančiais sportininkais, teisėjais ir kitu lenktynes aptarnaujančiu personalu.

Didžiausias - paskutinis, baigiamasis LNK tiesioginių transliacijų blokas, užtruksiantis nuo 19.00 iki 22.00 val., o jei prireiks – ir truputį ilgėliau.

Taigi, per LNK žiūrovai galės mėgautis ne tik lenktynių startu bei didžiausią intrigą keliančiu varžybų finišu, bet ir, žinoma, jau tradiciniu tapusiu nugalėtojų sutikimo ir jų iškilmingo pagerbimo tiesioginiu koncertu, kuris jau keletą metų paeiliui neatsitiktinai tampa žiūrimiausia tos dienos LNK laida.

„Rengdamiesi šiai atsakingai transliacijai kartu su TV prodiuserių „Tymdrym“ kompanija daugiausia dėmesio koncentruojame į jos kokybę, - sako D. Grinbergas. – Kaip ir pernai lenktynės bus transliuojamos 16:9 formatu, o apie jų eigą pasakos bei interviu iš sportininkų ims patyrę, ne kartą dirbę tokiose transliacijose Živilė Vaškytė, Ramūnas Fetingis ir automobilių sporto treneris bei konsultantas Audrius Gelžinis.

Į LNK ekranus vaizdai pateks iš trasos prieigose išdėstytų net 14 TV kamerų, dar 3 kameros transliuos tiesioginį vaizdą iš automobilių. Pirmą kartą šiemet TV žiūrovai galės girdėti ir komandų pokalbius radijo ryšiu.“

Pasibaigus lenktynėms šių kamerų objektyvai nukryps į lenktynių miestelyje pastatytą daugiau nei šimto kvadratinių metrų plotą užimančią sceną, kurioje bus išdalyti pagrindiniai varžybų apdovanojimai ir iš kurios bus tiesiogiai transliuojamas nuotaikingas „Omnitel 1000 km lenktynes“ vainikuosiantis baigiamasis koncertas.

Jau šiandien šiam koncertui smuikus baigia derinti tokios populiarios, ne vienoje Lietuvos scenoje laukiamos pramogų pasaulio ir estrados žvaigždės, kaip Merūnas, Radži, Liepa, Natalija Bunkė, „Pop ladies“, „Naujosios pupytės“, Ruslanas Kirilkinas ir kiti.  „Pasistengsime, kad koncerte skambėtų nuotaikingos, lenktynių dvasią atitinkančios melodijos, tenkinančios daugumos skonį“, - žada „Tymdrym“ prodiuserė Laura Paukštė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.