MotoGP: „Yamaha“ atstovas J. Lorenzo užsitikrinto čempiono titulą

„Honda“ motociklininkui Casey Stoneriui laimėjus Australijos GP lenktynes, o jo komandos draugui Dani Pedrosai nepasiekus finišo, čempiono titulą po šių varžybų užsitikrino antras finišavęs „Yamaha“ atstovas Jorge Lorenzo.

Daugiau nuotraukų (1)

f-1.lt

Oct 28, 2012, 2:14 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:00 PM

Lenktynių baigtis iš esmės paaiškėjo jau per pirmuosius du ratus. Po starto į priekį išsiveržė J. Lorenzo, jam iš paskos įkandin nulėkė vilčių tapti čempionu dar turėjęs D. Pedrosa, o „pole“ poziciją laimėjęs C. Stoneris nukrito į trečiąją vietą.

D. Pedrosa jau pirmame rate susidorojo su J. Lorenzo, o šį greitai aplenkė ir C. Stoneris. Jausdamas visą savaitgalį dominavusio komandos draugo spaudimą, ispanas perspaudė ir jau kitame rate nesuvaldė savo motociklo, krito ir pasitraukė iš lenktynių.

Lyderiu tapęs C. Stoneris, po šio sezono baigsiantis karjerą „MotoGP“, be jokios konkurencijos užtikrintai laimėjo lenktynes, pelnydamas šeštąją iš eilės pergalę Australijoje. J. Lorenzo atliko tai, ką turėjo norėdamas tapti čempionu – ramiai pasiekė finišą antroje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.