S. Vettelis: „Už pergales neatsiprašinėju“

Šį savaitgalį „Formulės-1“ lenktynės vyks Kinijoje, tačiau Sebastianas Vettelis vis dar priverstas aiškintis dėl pergalės prieš dvi savaites vykusiose Malaizijos „Grand Prix“.

S. Vettelis sulaukė aistruolių kritikos dėl lenktynių Malaizijoje.<br>AP
S. Vettelis sulaukė aistruolių kritikos dėl lenktynių Malaizijoje.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2013, 12:11 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 11:34 AM

Tąkart „Red Bull“ lenktynininkas nepakluso komandos vadų įsakymui ir prieš lenktynių finišą aplenkė iki tol pirmavusį tos pačios ekipos pilotą Marką Webberį.

Į Kiniją atvykęs triskart pasaulio čempionas, kaip ir reikėjo tikėtis, sulaukė klausimų apie skandalingai pasibaigusias lenktynes Malaizijoje. Tiesa, 25-erių vokietis nepuolė teisintis ir tvirtino, kad viską daro tik dėl pergalės.

„Atsiprašiau komandos, kad savo interesus iškėliau aukščiau komandos interesų. To padaryti nenorėjau. Tačiau daugiau šiuo klausimu nėra ką pasakyti. Aš neatsiprašinėju dėl pergalių. Mane todėl ir pasamdė, todėl ir esu čia. Man patinka lenktyniauti, o tai aš ir darau.

Apmaudu, kad žmonės nematė, kaip mes puikiai tose lenktynėse važiavome. Mano manymu, kaip komanda, mes atlikome labai gerą darbą. Australijoje lenktyniavome gerai, nors nepasiekėme tų rezultatų, kurių tikėjomės. Malaizijoje mes visus nustebinome būdami viršūnėje ir visas lenktynes komanda dirbo nuostabiai. Žmonės tai pamiršo“, - kalbėjo S. Vettelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.