Po S. Vettelio džiaugsmo Kanadoje – gedulas dėl tragiško įvykio

„Red Bull“ atstovo Sebastiano Vettelio pergalę „Formulės-1“ etape Kanadoje užgožė tragedija – žuvo lenktynių maršalas. Darbininkas mirė per nelaimingą atsitikimą. Jį pervažiavo „Sauber“ piloto Estebano Gutierrezo bolidą išgabenantis kranas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2013, 10:53 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 5:37 PM

Tarptautinė automobilių federacija (FIA) savo pranešime teigė, kad neįvardijamas lenktynių maršalas mirė ligoninėje, rašo tvnz.co.nz.

„Darbuotojas padėjo patraukti bolidą, kuris sustojo lenktynių metu. Kranas pakėlė bolidą, kad galėtų šį sugrąžinti į techninio aptarnavimo zoną. Tuo metu jis pametė savo ryšio įrangą, kurią mėgino paimti. Jis suklupo ir netrukus jį pervažiavo“, - rašoma pranešime.

FIA pranešė, kad lenktynių maršalas sraigtasparniu buvo nugabentas į Monrealio ligoninę, tačiau dėl sunkių sužalojimų jo gyvybės medikams išgelbėti nepavyko.

Paskutinį kartą lenktynių maršalas žuvo 2001 metais, Australijos „Grand Prix“ metu. Tuomet susidūrus Jacques'ui Villeneuve'ui ir Ralfui Schumacheriui nuo vieno bolido nuskriejęs ratas pataikė būtent į darbuotoją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.