Kitą savaitę „Mercedes“ stos prieš Tarptautinį tribunolą

Tarptautinė automobilių federacija pirmadienį pranešė, kad slaptuose padangų bandymuose dalyvavusi „Mercedes“ komanda prieš Tarptautinį tribunolą stos birželio 20 dieną, Paryžiuje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 11, 2013, 4:55 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 3:57 PM

Nuobauda gali būti taikoma ne tik prasikaltusiai ekipai, bet ir padangas tiekusiai „Pirelli“ kompanijai.

„2013 m. birželio 5 dieną, išnagrinėjus Monako GP metu pateiktus „Red Bull“ ir „Ferrari“ protestus dėl to, kad automobiliai, pažymėti 9 ir 10 numeriais, dalyvavo trijų dienų „Pirelli“ padangų bandymuose Barselonoje ir buvo naudojamas 2013 m. bolidas, FIA prezidentas informavo Tarptautinio tribunolo prezidentą apie pateiktus kaltinimus „Pirelli“ ir „Mercedes AMG Petronas F1“ komandai“, – savo svetainėje informuoja FIA.

Sprendimą bus stengiamasi priimti kaip įmanoma greičiau, praneša FIA.

Tarptautinė automobilių federacija (FIA) išnagrinėjusi Monako GP lenktynių teisėjų pateiktą tyrimo ataskaitą nusprendė, kad „Mercedes“ komanda galėjo pažeisti galiojančias sporto taisykles organizuotomis treniruotėmis prieš Monako GP.

„Formulės-1“ taisyklės draudžia bandymus sezono metu, tačiau išimtį taiko treniruotėms, kuriose naudojami 2 metų amžiaus bolidų modeliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.