S.Vettelis apie rekordą: „Buvo sunku suvokti, kad tai pavyko“

Pasidžiaugęs ketvirtuoju iš eilės čempiono titulu, kurį jis laimėjo dar nepasibaigus „Formulės 1” sezonui, Sebastianas Vettelis dabar šypsosi ir dėl kitos priežasties. 26 metų vokietis savaitgalį tapo pirmuoju lenktynininku, kuriam per vieną sezoną pavyko iškovoti aštuonias pergales iš eilės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 18, 2013, 10:39 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:47 AM

„Skaičiai manęs šokinėti neverčia, tačiau suprantu, ką padariau ir tuo didžiuojuosi, - sakė S.Vettelis, pralenkęs Michaelį Schumacherį ir Alberto Ascari. - Viską suvoki tada, kai pažiūri į tas pavardes. Žmonės visada pažiūri atgal ir kalba apie tam tikrus pilotus. Vieną dieną žmonės kalbės ir apie mane.“

JAV „Grand Prix“ pergale rekordą pasiekęs S.Vettelis ant aukščiausios nugalėtojų pakylos lipa nuo pasirodymo Belgijoje, kuris vyko rugpjūtį.

„Tai nuostabus jausmas. Kitą dieną veidą puošia šypsena. Nebent tau pagirios. Tas suvokimas ateina kitą dieną. Sekmadienio pergalė buvo greita ir buvo sunku susiprasti, - kalbėjo lenktynininkas, ketvirtąjį titulą užsitikrinęs dar Indijoje. - Tai vienas rekordų, kurie neturėjo būti niekada pagerinti. Todėl ir sunku suprasti, kas nutiko. Už tai dėkoti reikia ir komandai – visi pasistengėme, judėjome į priekį.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.