Brazilas F.Massa jaučia kartėlį

Felipe Massai „Formulės 1” sezono paskutinės lenktynės nebuvo pačios maloniausios. Tėvynėje vietos ant pakylos tikėjęsis „Ferrari“ pilotas Brazilijos „Grand Prix“ baigė septintas, nors turėjo visus šansus pasirodyti geriau.

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Nov 25, 2013, 6:26 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:02 AM

F.Massa Brazilijos lenktynes pradėjo devintoje pozicijoje, tačiau įveikė dalį varžovų ir atsidūrė ketvirtoje vietoje. 32 metų pilotas tikėjosi kilti dar aukščiau, tačiau jis keturiais ratais kirto techninio aptarnavimo zonos juostą.

Nors F.Massa tai padarė vengdamas kontakto su Lewisu Hamiltonu, jam buvo skirta bauda – pravažiavimas per techninio aptarnavimo zoną.

„Buvau pakankamai greitas, kad likčiau ketvirtoje vietoje. Priekyje manęs buvo komandos draugas, kuris tikrai būtų leidęs man jį aplenkti, - sakė F.Massa. - Labai gaila, nes lenktynės klostėsi puikiai.“

Jo komandos draugas Fernando Alonso situaciją pavadino nesėkminga.

„Norėjome jam padėti, tačiau jis gavo baudą, - sakė F.Alonso. - Labai gaila, juk podiumas buvo labai arti. Kai pamačiau, kad jis – ketvirtas, pasakiau, jog bus smagi šventė.“

Kai sužinojo apie baudą, F.Massa neištvėrė. „Neįtikėtina, neįtikėtina. Tai nepriimtina“, - komandai per savo radiją pasakė lenktynininkas.

F.Massa neslėpė, kad jį labai nustebino tokia bausmė.

Toks buvo F.Massos finišas su „Ferrari“. Ši komanda nepratęsė kontrakto su brazilu, kuris 2014 metais sėdės „Williams“ bolide.

Interlagos trasioje F.Massa tradiciškai sulaukė daugybės plojimų ir šūkių. Brazilas su Italijos komanda lenktyniavo 139-iose lenktynėse. Jis su „Ferrari“ laimėjo 11 kartų ir 36 kartus lipo ant pakylos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.