Vadybininkė neigia gandus, kad M.Schumacherio gyvybei negresia pavojus

Buvęs „Formulės 1" lenktynininkas Philippe'as Streiffas pranešė, kad jo draugo Michaelio Schumacherio gyvybei pavojus negresia, tačiau jis gali netekti balso. Tai F.Streiffas pranešė po pokalbio su vokiečio gydytoju ir draugu Gerardu Saillantu.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 4, 2014, 12:49 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 11:18 PM

„Aš kalbėjausi su daktaru G.Saillantu. Pasak jo, situacija vis dar išlieka rimta, bet, laimei, Michaelio gyvybei pavojus negresia, - F.Streiffo žodžius cituoja „Metro". - Jo smegenys skenuojami kiekvieną dieną siekiant nustatyti, kaip slūgsta hematoma.

Pirmadienį hematoma buvo apėmusi abu galvos pusrutulius, dabar ji pažeidusi tik vieną iš jų. Tai geras ženklas. Bet jeigu hematoma išliks ilgą laiką, dešinioji Michaelio kūno pusė gali likti paralyžiuota, ir jis gali prarasti balsą".

Tačiau vokiečio vadybininkė Sabine Kehm pabrėžė, kad pranešimai ne iš vadovų ar medikų turėtų būti laikomi visiškomis spėlionėmis. Tai ji pasakė po to, kai žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, jog M.Schumacherio gyvybei negresia pavojus.

Ji neigė Ph.Streiffo išsakytas mintis, kad sportininko gyvybė saugi.

Vėliau ji paprašė gerbti šeimos privatumą ir neskleisti gandų.

Sausio 3 dieną M.Schumacheriui sukako 45-eri metai. Penktadienį prie ligoninės Grenoblio mieste, kurioje gydomas galvos traumą patyręs M.Schumacheris, susirinko jo gerbėjai iš Italijos ir Prancūzijos ir tyliai paminėjo jo 45-ąjį gimtadienį.

M.Schumacheris ir 14-metis sūnus gruodžio 29 d. rytą slidinėjo Prancūzijos Alpių Meribelio kurorte, kur šeimai priklauso namelis. Lenktynininkas pargriuvo ir susitrenkė dešinę galvos pusę. Incidentas įvyko apie 11 val. vietos laiku.

Sėkmingiausias „Formulės 1" lenktynininkas per savo 19 metų karjerą septynis kartus tapo pasaulio čempionu ir pirmas finišavo 91 lenktynėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.