Viltis sužinoti daugiau apie M.Schumacherio nelaimę – ant šalmo buvusi kamera

Greitai turėtų paaiškėti naujų detalių apie Michaelį Schumacherį ištikusią nelaimę. Prancūzijos spauda praneša, kad policijos pareigūnai gavo specialią kamerą, kuri per incidentą buvo pritaisyta prie „Formulės 1” legendos šalmo. Komos būsenoje esančio M.Schumacherio šalmas nuo smūgio į akmenį lūžo, bet kaip pranešama, kamerai tai nepakenkė, rašo craveonline.com.

Penktadienį prie ligoninės, kurioje gydomas M.Schumacheris, rinkosi lenktynininko gerbėjai, kurie tyliai paminėjo sportininko gimtadienį.<br>AP nuotr.
Penktadienį prie ligoninės, kurioje gydomas M.Schumacheris, rinkosi lenktynininko gerbėjai, kurie tyliai paminėjo sportininko gimtadienį.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 4, 2014, 10:23 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 11:23 PM

Policijos pareigūnai nori išsiaiškinti detalią įvykių chronologiją ir sužinoti, kuo daugiau priežasčių, kodėl sportininkas rėžėsi į akmenį. Neseniai buvo paskelbta, kad su savo keturiolikmečiu sūnumi kalnuose slidinėjęs M.Schumacheris buvo sustojęs padėti jaunai merginai, kuri buvo nukritusi nuo šlaito.

Tai įvyko prieš tai, kai sportininkas pasileido per akmenuotą vietą. Jis iš pradžių užkliuvo už vieno akmens ir pakilo į orą, trenkdamasis į kitą.

Penktadienį M.Schumacheriui suėjo 45-eri. Sportininkas vis dar buvo paniręs į dirbtinai sukeltą komą. Prie ligoninės, kurioje yra sportininkas, rinkosi sirgaliai, kurie tyliai paminėjo dievaičio gimtadienį.

M.Schumacherio buvusi komanda „Ferrari“, kurioje jis praleido šlovingiausius laikus, netgi vežė aistruolius iš Italijos ir Prancūzijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.