Ar telefonu nufilmuota M.Schumacherio griūtis padės tyrėjams?

Vokietijos turistas iš Eseno pranešė, kad praėjusį šeštadienį - gruodžio 29-ąją - Prancūzijos kalnuose Meribelyje atsitiktinai nufilmavo "Formulės 1" legendos Michaelio Schumcherio griūtį, po kurios lenktynininkas atsidūrė komoje ir iki šiol neatgavo sąmonės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 5, 2014, 4:24 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 10:33 PM

Nors įrašas nėra ryškus, nes vokietis tuo metu filmavo savo draugę, teigiama, kad antrame plane matyti, jog M.Schumcheris slidinėjo nežymėta akmenuota trasa.

Svarbiausiu įrašo faktu vadinama tai, kad jame matyti, jog slidinėjimo greitis buvo apie 20 km per valandą, o ne apie 100 km per val., kaip buvo kalbama iš pradžių.

35 metų turisto teigimu, M.Schumacheris slidinėjo atsipalaidavęs, bet greitis buvo mažas.

Nelaimingo atsitikimo tyrimą atliekantys prokurorai sekmadienį paskelbė, kad apie tyrimo eigą viešai papasakos specialioje spaudos konferencijoje, kuri planuojama savaitės viduryje. Prokuroras Patrickas Quincey pranešė, kad spaudos konferencija vyks Albervilio teisme.

Tyrėjai nagrinėja ir ant M.Schumacherio šalmo buvusios kameros įrašą, apie kurį buvo paskelbta anksčiau.

Vokietijos lenktynininko, kuriam sausio 3-iąją sukako 45-eri, atstovė Sabine Kehm sekmadienį pranešė, kad jo išlieka kritinė, tačiau stabili.

"Noriu pabrėžti, kad bet kokie žodžiai apie jo sveikatos būklę, pasakyti ne jį prižiūrinčių gydytojų, yra tiesiog prielaidos", - teigė S.Kehm.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.