Liudininkas: M.Schumacheris nuo kalno leidosi 20 km per valandą greičiu

Nelaimė, kuomet legendinis „Formulės 1” lenktynininkas Michaelis Schumacheris patyrė sunkią traumą, buvo nufilmuota. Taip pat paaiškėjo, kokiu greičiu galimai skriejo M.Schumacheris. Apie tai praneša Vokietijos žiniasklaida.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-05 16:13, atnaujinta 2018-02-17 22:41

Kol visas pasaulis laukia naujienų apie vis dar į komą panirusį M.Schumacherį, į žiniasklaidą kreipėsi vienas slidininkas, kuris pareiškė, jog nufilmavo 45 metų sportininką.

Pasak liudininko, kuris penktadienį susisiekė su „Der Spiegel“, M.Schumacheris per akmenuotą vietą, tarp dviejų trasų, skriejo apie 20 kilometrų per valandą greičiu.

„Der Spiegel“ pranešė, kad liudininkas nori vaizdo įrašą įteikti Prancūzijos tyrėjams, kurie aiškinasi visas įvykio aplinkybes.

Nelaimingo atsitikimo tyrimą atliekantys prokurorai sekmadienį paskelbė, kad apie tyrimo eigą viešai papasakos specialioje spaudos konferencijoje, kuri planuojama savaitės viduryje. Prokuroras Patrickas Quincey pranešė, kad spaudos konferencija vyks Albervilio teisme.

Tyrėjai nagrinėja ir ant M.Schumacherio šalmo buvusios kameros įrašą, apie kurį buvo paskelbta anksčiau.

Vokietijos lenktynininko, kuriam sausio 3-iąją sukako 45-eri, atstovė Sabine Kehm sekmadienį pranešė, kad jo būklė išlieka kritinė, tačiau stabili.

"Noriu pabrėžti, kad bet kokie žodžiai apie jo sveikatos būklę, pasakyti ne jį prižiūrinčių gydytojų, yra tiesiog prielaidos", - teigė S.Kehm.

M.Schumacheris ir 14-metis sūnus gruodžio 29 d. rytą slidinėjo Prancūzijos Alpių Meribelio kurorte, kur šeimai priklauso namelis. Lenktynininkas pargriuvo ir susitrenkė dešinę galvos pusę. Incidentas įvyko apie 11 val. vietos laiku.

Medikai sportininkui sukėlė dirbtinę komą, kad galėtų sumažinti smegenų spaudimą. M.Schumacheris iki šiol komos būsenoje. Jo būklė stabili, tačiau kritinė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.