M.Schumacherio testamente – aukso puodas

Argentinos sporto dienraštis „Ole“ paviešino trečią savaitę komos būsenoje gulinčio lenktynininko Michaelio Schumacherio testamento detales. Pietų amerikiečiai skelbia, kad 45 metų vokietis testamentą parašė dar 2010 metais prieš grįždamas į „Formulės 1“ trasą.

Paviešintos M.Schumacherio testamento detalės.<br>AP nuotr.
Paviešintos M.Schumacherio testamento detalės.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-15 20:10, atnaujinta 2018-02-17 12:02

Nelaimės atveju, M.Schumacheris artimiausiems žmonėms paliktų 1 milijardo dolerių turtą. 

Visą turtą po lygiai pasidalytų jo žmona Corinna, šešiolikmetė duktė Gina-Maria ir keturiolikmetis sūnus Mickas.

 „Tai ne kiek dėl „Formulės 1“, o dėl dalykų, kurie gali nutikti kasdienybėje“, – savo sprendimą surašyti testamentą anksčiau komentavo M.Schumacheris.   

Jo žodžiai pasitvirtino – milžiniškas pavojus vokiečio gyvybei kilo ne po avarijos „Formulės 1“ trasoje, o nelaimės Alpėse. 

M.Schumacherio būklė nesikeičia jau daugiau nei savaitę. Naujausia daryta procedūra – pašalinta nedidelė kaukolės dalis.

Nors vokiečio situacija stabili, gydytojai perspėja, kad bet kurią akimirką gali kilti komplikacijų, todėl pavojus gyvybei tebegresia.

Praėjusią savaitę M.Schumacherio nelaimės, įvykusios gruodžio 29-ąją, aplinkybes analizavę tyrėjai, remdamiesi ant lenktynininko šalmo buvusios kameros įrašu, informavo, kad 45-erių vokietis slidėmis leidosi nedideliu greičiu.

Nustatyta, kad M.Schumacheris slidinėdamas užkliuvo už akmenuoto paviršiaus, prarado pusiausvyrą, krito į priekį ir rėžėsi į akmenį. Tyrėjų teigimu, M.Schumacheris nuo trasos buvo atitrūkęs per aštuonis metrus ir čiuožė „geram slidininkui tinkamu greičiu“. Iš trasos M.Schumacheris išlėkė sąmoningai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.