M.Schumacherio mėnuo ligoninėje – S.Vettelis meldžia stebuklo

Lygiai prieš mėnesį „Formulės 1“ legenda Michaelis Schumacheris nesėkmingai krito Prancūzijos Alpėse ir pateko į komos būseną. Per 31 dieną vokiečio būklė nepagerėjo tiek, kad būtų galima džiūgauti ir nusiraminti. Prognozės liūdnos – įvyktų stebuklas, jei M.Schumacheris išgijęs būtų toks, kaip anksčiau. To stebuklo meldžia 45-erių lenktynininko pasekėjas Sebastianas Vettelis.

„Mercedes“ pristatė naują bolidą, ant kurio puikuojasi M.Schumacheriui sėkmės linkintis šūkis.<br>AP nuotr.
„Mercedes“ pristatė naują bolidą, ant kurio puikuojasi M.Schumacheriui sėkmės linkintis šūkis.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2014, 8:59 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:47 PM

Keturiskart iš eilės „Formulės 1“ čempionas neslėpė, kad jis vis dar šokiruotas dėl M.Schumacherio nelaimės. S.Vettelis viliasi, kad jo lenktynių idealas kuo greičiau pasveiks.

„Aš meldžiuosi ir tikiuosi, kad įvyks stebuklas ir Michaelis atsibudęs vėl bus toks, koks buvo prieš nelaimę“, – pirmąją 2014 metų „Formulė 1“ sezono bandymų dieną žurnalistams sakė S.Vettelis.

Prieš M.Schumacheriui baigiant karjerą 2012 metais, S.Vettelis su „Formulės 1“ veteranu užmezgė gana artimą draugystę. 19 metų už tautietį jaunesniam S.Vetteliui M.Schumacheris buvo lyg mokytojas.

„Jau ilgai pažinojai Michaelį. Į jį lygiavausi visą savo gyvenimą. Jis tapo mano draugu, – pasakojo S.Vettelis. – Jis vis dar komoje ir niekas nežino, kada iš jos atsibus. Tai – žiaurus dalykas jo šeimai ir artimiausiems draugams.“

S.Vettelis nesilankė Grenoblio ligoninėje, kurioje prižiūrimas vienas geriausių visų laikų lenktynininkų. „Red Bull“ pilotas to nenorėjo daryti idant nesulaukti dar didesnio žiniasklaidos dėmesio. Žurnalistų M.Schumacherio šeima prašė gerbti jų privatumą.

Kai S.Vettelis savo paramą M.Schumacheriui pateikia maldomis, „Mercedes“ komanda, kurioje vokietis ir baigė karjerą, nusprendė simboliškai palaikyti lenktynininką.

„Mercedes“ pristatė naują bolidą, ant kurio piloto kabinos šone yra užrašas „Kovok, Michaeli“.

„Kaip komanda, norime parodyti, jog jis mums rūpi ir linkime jam sėkmės kiekvieną dieną“, – sakė „Mercedes“ pilotas Nico Rosbergas, prieš keletą metų buvęs M.Schumacherio porininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.