M.Schumacherio šeimai - nesibaigiantys išbandymai

Beprotiškai ilgas laukimas ir kankinanti nežinia nepalaužė Michaelio Schumacherio šeimos. Komoje gulinčio 45 metų buvusio „Formulės 1" lenktynininko artimieji neketina pasiduoti ir neprarado ryžto laukiant, kada M.Schumacheris prabus.

M.Schumacheris dirbtinėje komoje guli jau pustrečio mėnesio.<br>AP nuotr. iš archyvo
M.Schumacheris dirbtinėje komoje guli jau pustrečio mėnesio.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 17, 2014, 10:27 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:05 AM

Nors vis dažniau pasigirsta kalbos, kad „Formulės 1" čempionas gali niekada nebepabusti iš komos, į kurią pateko po nesėkmingo slidinėjimo Alpėse praėjusių metų gruodžio 29-ąją, jo artimieji rankų nenuleidžia

„Šeima neleis sau būti palaužta", - spaudai pareiškė M.Schumacherio atstovė Sabine Kehm.

M.Schumacheris dirbtinai sukeltoje komoje guli jau daugiau nei du mėnesius, nors iš pradžių planuota, kad joje buvęs lenktynininkas išbus daugiausia tris savaites.

Nebuvo nė dienos, kad Grenoblio ligoninės, kur gydomas M.Schumacheris, palatoje, nebudėtų jo žmona Corinna ir artimiausi šeimos nariai.

„Jo šeima - neįtikėtinai stipri. Ji neleis sau prarasti drąsos. Artimieji ligoninėje budi kiekvieną dieną - priima situaciją tokią, kokia yra ir rūpinasi Michaeliu, visada būna su juo. Galiu pasakyti, kad šeima nuostabiai su viskuo susitvarko. Didžiulė pagarba jai už tai", - sakė S.Kehm.

Ji taip pat pranešė, kad per savaitgalį pokyčių M.Schumacherio gydyme neįvyko.

„Michaelis ir toliau yra budinimo iš komos fazėje - tai reiškia, kad jis dar nepabudo. Mes vis dar laukiame, kol tai įvyks, tačiau išmokome suvokti, kad tai gali trukti labai ilgai", - pasakojo M.Schumacherio šeimos atstovė.

Ji nepanoro komentuoti praėjusią savaitę pasirodžiusios informacijos, kad gydymo procese pastebėtas pagerėjimas.

„Tai yra privatus šeimos reikalas. Michaelis patyrė keletą sunkių traumų. Mums sunku suvokti, kad Michaelis, kuris praeityje buvo patekęs į daug sudėtingų ir pavojingų situacijų, taip skaudžiai nukentėjo tokioje banalioje situacijoje.

Nuo pat pradžių buvo aišku, kad laukia sunki ir ilga kova. Kartu su medikais, kuriais labai pasitikime, kovojame dėl Michaelio", - kalbėjo S.Kehm.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.