L.Hamiltonui - „pole“ pozicija, S.Vetteliui – daugiau bėdų

Lewisas Hamiltonas tęsia nuostabų pasirodymą. „Mercedes“ lenktynininkas šeštadienį Ispanijos „Grand Prix“ lenktynių kvalifikacijoje ratą apvažiavo greičiausiai ir šį sezoną jau ketvirtąjį kartą startuos iš pirmosios pozicijos. L.Hamiltonas ratą įveikė per minutę 25,232 sek.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-10 17:20, atnaujinta 2018-02-14 02:22

Keturis „Grand Prix“ šiemet jau laimėjęs britas už nugaros paliko savo komandos draugą Nico Rosbergą. Tiek L.Hamiltonas, tiek N.Rosbergas per kvalifikaciją pademonstravo, kad „Mercedes“ dominavimas neturėtų nutrūkti Barselonoje.

L.Hamiltonui tai bus 35-asis kartais, kai jis lenktynes pradės iš pirmosios vietos.

Trečiojoje vietoje liko „Red Bull“ atstovas Danielis Ricciardo. 

Keturiskart čempionas Sebastianas Vettelis lenktynes pradės iš dešimtosios pozicijos, tačiau ne vieta dabar turėtų rūpėti „Red Bull“ ekipai.

Per trečiąjį bandymą sugedo S.Vettelio bolidas, nors lenktynininkas tikėjosi, kad pakeitus kabelius po gedimo elektronikos srityje, viskas bus gerai.

Per kvalifikaciją į sieną rėžėsi Pastoras Maldonado.

Sekmadienio lenktynių starto rikiuotės dešimtukas. L.Hamiltonas, N.Rosbergas, D.Ricciardo, V.Bottas, R.Grosjeanas, K.Raikkonenas, F.Alonso, J.Buttonas, F.Massa, S.Vettelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.