Specialistas: „M. Schumacheris visam gyvenimui liks invalidas“

Pasaulį apskriejus geroms naujienoms apie Michaelio Schumacherio sveikatą, neurologijos specialistas Erichas Riedereris pateikė liūdnas prognozes. Šveicaras „Mirror“ sakė, kad įvyks stebuklas, jei 45 metų vokietis po trijų mėnesių sugebės be pagalbos pats atsisėsti, o po šešių mėnesių savarankiškai valdyti elektrinį invalido vežimėlį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2014, 5:26 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:41 PM

Gerai žinomas gydytojas atmetė galimybę, kad M.Schumacheris dar kada nors pilnai pasveiks po sunkios galvos traumos gruodžio 29-ąją, kai slidinėdamas Prancūzijos Alpėse jis griuvo ir galva rėžėsi į akmens luitą.

Tiesa, prieš keletą dienų M.Schumacheris esą galutinai pabudo iš beveik pusmetį trukusios komos ir jau reagavo į aplinką.

Tokios naujienos sušildė M.Schumacherio gerbėjų širdis. Bet E.Riedereris trykšta pesimizmu.

„Jis visam gyvenimui liks invalidas ir bus priklausomas nuo kitų pagalbos“, – tvirtina E.Riedereris.

Specialisto teigimu, dabar M.Schumacheris turėtų priminti skeletą. Būdamas komos būsenos jis prarado ketvirtadalį svorio ir neoficialiais duomenimis dabar sveria vos 55 kilogramus.

Panašiai samprotavo ir buvęs „Formulės 1“ gydytojas Gary Hartsteinas, kuris teigė, kad M.Schumacherio būklė per pusantro mėnesio pagerėjo tik nežymiai ir lenktynininko atstovai nepagrįstai bando raminti vokiečio sirgalius.

Šiuo metu M.Schumacheris gydomas Lozanos reabilitacijos klinikoje Šveicarijoje. Ji nutolusi tik per beveik 40 km nuo prabangių 50 milijonų sterlingų vertės M.Schumacherio apartamentų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.