Mantas Kalnietis seka buvusio treniruočių draugo startus

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės narys Mantas Kalnietis likus penkioms dienoms iki pasaulio ralio čempionato etapo Lenkijoje ir Lietuvoje pradžios palinkėjo sėkmės savo buvusiam treniruočių draugui Vytautui Švedui.

M.Kalnietis (kairėje) gerai pažįsta V.Švedą.<br>"Juta Racing" nuotr.
M.Kalnietis (kairėje) gerai pažįsta V.Švedą.<br>"Juta Racing" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-21 15:24, atnaujinta 2018-02-12 15:11

Vienas greičiausių ralio lenktynininkų ir vienas geriausių šalies krepšininkų jau seniai palaiko vienas kitą, nes jų draugystė gimė krepšinio aikštelėje – jie abu lankė treniruotes A.Sabonio krepšinio mokykloje.

Nedaug kas žino, kad Vytautas taip pat žaidė įžaidėjo pozicijoje.

M.Kalnietis šią savaitę apsilankė Vytauto Švedo komandos „Juta Racing“ būstinėje.

„Kai tik galiu, būtinai stebiu Vytauto važiavimą. Žinoma, dažniausiai tai tenka daryti internete. Tiesiog seku jo rezultatus greičio ruožuose. Tačiau penktadienį, jeigu niekas nepasikeis, būtinai atvažiuosiu sirgti už Vytautą Druskininkuose pasaulio ralio čempionato etape,“ – sakė M.Kalnietis.

„Kaip ir kiekvienas lietuvis, esu aistringas krepšinio fanas. Kai tik galiu, visada lankausi rungtynėse, kur žaidžia Lietuvos krepšinio rinktinė. O su Mantu mes esam seni draugiai, dažnai susitinkame, kartu leidžiame laisvalaikį“, – pasakojo „Juta Racing“ komandos lenktynininkas V.Švedas.

„Pasaulio ralio čempionatas Lietuvoje tai tokio paties masto įvykis jeigu naujieji NBA čempionai "San Antonio Spurs“ krepšininkai atvažiuotų žaisti į Lietuvą su Kauno „Žalgiriu“. Kiekvienas norėtų pamatyti tokias rungtynes. Natūralu, kad ir pasaulio ralio čempionatą, kuris atvažiuoja į mūsų kiemą, norės pamatyti daugelis“, – sakė V.Švedas.

Keturi pasaulio ralio čempionato etapo, vyksiančio Lenkijoje ir Lietuvoje, greičio ruožai mūsų šalies keliais vyks birželio 27 dieną Druskininkų apylinkėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.