Michaeliui Schumacheriui – viltis vaikščioti

Michaelio Schumacherio istorijoje – naujas posūkis. „Formulės 1” legendos šeimai artimi žmonės „Fox Sports“ atskleidė, kad rastas būdas, kaip išsaugoti viltis, kad M.Schumacheris galėtų vaikščioti. Teigiama, kad šeima susisiekė su dviem medikais, kurie sukūrė specialią mikroschemos implantavimo techniką.

M.Schumacheris beveik šešis mėnesius išbuvo komoje.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
M.Schumacheris beveik šešis mėnesius išbuvo komoje.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2014, 9:06 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 2:16 PM

M.Schumacheris beveik šešis mėnesius išbuvo komoje. Šansai, kad 45-erių buvęs lenktynininkas galės vaikščioti - menki, tačiau ši naujiena viską keičia, rašo theepochtimes.com.

Kroatijos žiniasklaida skelbė, kad jai pavyko susisiekti su medikais Darko Chudy ir Vedranu Deletisu, kurie sukūrė mikroschemą, padedančia pacientams vėl vaikščioti po ilgo laiko komoje.

„Mes turėjome situaciją su kroatų berniuku, kuris po dviejų mėnesių pradėjo vaikčioti“, - cituojamas D.Chudy.

Manoma, kad M.Schumacheris yra paralyžiuotas, bet gali reaguoti į aplinką ir atsakyti į klausimus duodamas ženklus akių vokais. Tai – geras ženklas. Jis iš komos pabudo praėjusį mėnesį ir tada iš Prancūzijos ligoninės buvo išgabentas į klinikas Šveicarijoje.

Medikai mano, kad slidinėjant traumą patyręs M.Schumacheris galės valdyti patobulintą neįgaliojo vežimėlį. Prieš keletą dienų M.Schumacherio žmona Corinna nusprendė parduoti savo privatų lėktuvą už 25 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.