Įtampos slegiamas L. Hamiltonas vos paspaudė ranką N. Rosbergui

Nico Rosbergas ištiesė ranką Lewisui Hamiltonui, o šis spoksojo į ją lyg ji būtų marsiečio, o ne komandos draugo, rašo dailymail.co.uk.

L.Hamiltonas ir N.Rosbergas daug dėmesio sulaukė spausdami vienas kitam ranką.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
L.Hamiltonas ir N.Rosbergas daug dėmesio sulaukė spausdami vienas kitam ranką.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2014, 10:10 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 11:20 PM

Galiausiai sportininkai pažiūrėjo vienas į kitą ir paspaudė rankas. Tačiau tradiciniame pretendentų į „Formulės 1“ čempiono titulą susitikime britui buvo sunku atlaikyti N.Rosbergo įdėmų žvilgsnį.

Tuo tarpu vokietis buvo gerokai labiau atsipalaidavęs. Atlošti pečiai, išdidi laikysena, iniciatyva paduodant ranką. Jis neturi ko prarasti. Šiuo metu prieš lemiamą Abu Dabio etapą jis užima antrąją vietą ir 17 taškų atsilieka nuo brito.

Galbūt jis jaučiasi susigrąžinęs pasitikėjimą savimi po pergalingo etapo Brazilijoje prieš dvi savaites. Tai buvo viena geriausių pergalių N.Rosbergo karjeroje, kurioje jis už nugaros paliko britą.

L.Hamiltonas tikino, kad nesinervino, tačiau kasmet prieš paskutiniojo etapo spaudos konferenciją įtampa pasiekia aukščiausią tašką.

Lemiamame etape lenktynininkų surinkti taškai bus dvigubinami. N.Rosbergas turi galimybę iškovoti titulą tuo atveju, jei laimės lenktynes, o L.Hamiltonas užims trečiąją arba žemesnę vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.