Naujojo „Formulės 1“ sezono intrigos

Šį savaitgalį Australijoje prasideda jau 66-asis „Formulės-1“ sezonas. 20 metų „Formulės-1“ lenktynes komentuojantis duetas Arūnas Volungevičius ir Kristijonas Kaikaris neslepia, kad vis dar iš nekantrumo sunkiai užmiega prieš pirmąsias sezono lenktynes, kurios yra jų pačios laukiamiausios.

L.Hamiltono bolidas treniruotėje.<br>AP nuotr. iš archyvo
L.Hamiltono bolidas treniruotėje.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2015, 7:01 AM, atnaujinta Jan 10, 2018, 9:41 PM

Komentatoriai sutartinai tvirtina, kad „Mercedes“ bent sezono pradžioje yra akivaizdūs favoritai, o itin įdomi kova bus dėl antros vietos komandinėje įskaitoje.

„Sezono intriga yra „Mercedes“ komanda. Klausimas ar kas nors sugebės juos pavyti. Praėjusį sezoną jie iškovojo 16 pergalių iš 19, o sezono pabaigoje buvo gerokai pranašesni už savo konkurentus. Taip užbaigus sezoną, manau, šio sezono pradžia taip pat yra jų rankose“, – teigia Kristijonas Kaikaris.

„Žvelgiant į priešsezoninius bandymus, sezono pradžioje negalime tikėtis rimtesnės konkurencijos iš varžovų ir bent pradžioje kitos komandos varžysis tik dėl antrosios vietos“, – kolegai antrina Arūnas Volungevičius. Jis priduria, kad labai bus įdomu stebėti dvikovas komandų viduje: Lewisas Hamiltonas prieš Nico Rosbergą „Mercedes“ komandoje, Fernando Alonso prieš Jensoną Buttoną „McLaren“ ekipoje, Danielis Ricciardo prieš Danilą Kviatą „Red Bull“ komandoje.

K. Kaikaris taip pat siūlo atkreipti dėmesį į „Formulės-1“ debiutantą belgą Maxą Verstappeną: „Daug kas negali patikėti, kad jam tik 17 metų, o jis važiuoja be klaidų, idealia lenktynių trajektorija ir greitai. Bus labai įdomu jį stebėti.“

Naujas „Formulės-1“ sezonas prasideda jau šį savaitgalį Australijoje. Kanalas „Viasat Sport Baltic“ parodys visus 20 etapų: tiek pagrindines lenktynes, tiek treniruotes bei kvalifikaciją. Čempionatas baigsis Abu Dabio Didžiojo prizo lenktynėmis Jungtiniuose Arabų Emyratuose lapkričio 29 d.

Treniruočių video žiūrėkite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.