Ko per interviu „Formulės 1“ lyderių klausė A. Schwarzeneggeris?

„Formulės 1“ sezono pradžia staigmenų nepateikė – Melburne laimėjo praėjusių metų lyderis Lewisas Hamiltonas, tačiau milijonus gerbėjų turinčių lenktynių starte pramogų netrūko. O viena didžiausių – Arnoldo Schwarzeneggerio pasirodymas ir interviu su Australijos „Grand Prix“ lyderiais.

A. Schwarzeneggeris per interviu ir pokštavo.<br>AP nuotr.
A. Schwarzeneggeris per interviu ir pokštavo.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2015, 3:29 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 4:10 PM

„Nuostabu būti čia. Prieš porą dienų aš ėmiau interviu iš stipriausių žmonių pasaulyje per „Arnold Classic“ (Žydrūnas Savickas užėmė antrąją vietą, – Red.) varžybas, o dabar kalbu su greičiausiais“, – sakė A.Schwarzeneggeris.

Jis klausimus uždavė nugalėtojui L.Hamiltonui, antroje vietoje buvusiam brito komandos draugui Nico Rosbergui bei Sebastianui Vetteliui, kuris užėmė trečiąją vietą.

– Lewisai, koks jausmas, kai laimi čempiono titulą, o naująjį sezoną iškart pradedi pergale?, – klausė A.Schwarzeneggeris.

– Mano komanda atliko nuostabų darbą. Džiaugiuosi, kad tęsiame praėjusių metų darbus. Jausmas – nuostabus. Bet jis toks ir dėl to, kad čia esu su tavimi. Aš maniau, kad esi aukštesnis. „Terminatoriuje" tikrai buvai aukštesnis.

– Aš nedėviu savo aukštakulnių. Kiek reikia treniruotis, kad pasiektum tokią formą, jog galėtum išverti lenktynes?

– Mes visi treniruojamės labai sunkiai. Žmonės nesupranta, kad mes esame sportininkai. Mums tenka daug dirbti. Šiuose boliduose reikia daug fizinės energijos.

– Nico, koks jausmas būti antram? Kaip manai, galbūt šiemet jau įveiksi šį vyruką?

– Jausmas geras, nes man ir komandai tai – puiki sezono pradžia. „Mercedes“ mums paruošė neįtikėtinus bolidus. Jie tiesiog neįtikėtina. Lewisas šį savaitgalį pasirodė puikiai. Jis visą laiką važiavo, kaip pasaulio čempionas, tad būtų sunku jį nugalėti. Bet aš mėginau tai padaryti kiekvieną ratą. Visada siekiu maksimumo ir tai darysiu visus metus.

Tikiuosi, kad man pavyks jį nugalėti.

– Kiek „Formulėje 1“ svarbus susikaupimas?

– Tai, kas vyksta galvoje lemia daug. Ir ne tik vieneriose lenktynėse, bet visą sezoną. Turi išlikti energingas, susitelkti. Turi stipriai susikaupti, nes negali padaryti nė vienos klaidos. Be to, tai ir fizinis iššūkis. Sunku.

– Sebastianai, koks jausmas pradėti kovas su „Ferrari“?

– Nuostabus. Man didelė garbė. Esu laimingas. Mums tai geras sezono startas. Man ir „Ferrari“ žiema taip pat buvo gera. Komanda dirbo fenomenaliai sunkiai. Galime tuo didžiuotis. Dėkoju savo komandos draugams (padėkojo ir itališkai, – red.). Turime puikų bolidą, kuris užtikrintai veikė ne tik per kvalifikaciją, bet ir lenktynėse.

Mūsų laukia daug darbo, kad įveiktume šiuos du ir „Mercedes“, bet esu tikras, kad pavyks.

– Kiek reikia kasdien įdėti pastangų, kad pasirengtumėte lenktynėms?

– Viskas sukasi ne tik apie savaitgalius. Darbas vyksta visą savaitę. Kaip Lewisas sakė, mes turime būti fiziškai pasirengę, tad privalome treniruotis. Reikia atsižvelgti į įvairius kriterijus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.