Į lenktynes merginas vilioja per jų vaikinus

Iki „Vimota Miesto lenktynių“ likus mažiau nei savaitei, renginio organizatoriai pristatė dar vieną naują varžybų segmentą – „Keturių ratų porų taurę“. Tai speciali įskaita varžybose dalyvaujančioms šeimoms ar poroms.

Nauja įskaita varžybose skirta poroms.<br>Organizatorių nuotr.
Nauja įskaita varžybose skirta poroms.<br>Organizatorių nuotr.
Nauja įskaita varžybose skirta poroms.<br>Organizatorių nuotr.
Nauja įskaita varžybose skirta poroms.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Nov 10, 2015, 12:09 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 12:53 AM

„Pirmasis ir esminis mūsų varžybų tikslas yra ugdyti Lietuvos vairuotojus. Jeigu jaunimo ugdymas prasideda nuo ploto „jaunystei išlieti“, tai į kitą šalies vairuotojų segmentą – damas, mes belsimės per jų vyrus.

Mintis tam gana paprasta – keliaujate į savaitgalio varžybas, pasiimate savo antrąją pusę ir ją užregistruojate važiavimams.

Kodėl? Nes čia turėsime vietą, kurioje galėsite netrukdomi ir be pasekmių padėti savo damai atrasti automobilio kontrolę sudėtingose situacijose“, – pasakojo varžybų organizatorius Linas Ramoška.

Jo manymu, gebėjimai suvaldyti automobilį nestandartinėje, ekstremalioje situacijoje atsiranda tik turint tokios praktikos ir jeigu vaikinai ir vyrai neretai patys pasibando ir tokios įgyja tiesiog „išdykaudami“, tai merginos ir moterys to privengia.

Lenktynių organizatoriai skatina atsivežti savo damas ir prieš žiemos išdaigas leisti joms išsibandyti savo įgūdžius, duoti patarimų ir praktikos su priežiūra. Tam, kad veiksmas vyktų įdomiai, sukurta atskira „Keturių ratų porų taurė“, kuri skatins poras varžytis tarpusavyje ir taip kelti savo, bei visos šalies vairuotojų gebėjimų lygį.

Varžybos Kauno Aleksoto aerodrome startuos jau šį šeštadienį, taip pradėdamos septynių etapų mėgėjišką čempionatą.

Prie starto linijos stoti norą pareiškė jau daugiau nei 130 dalyvių – dalis iš jų grumsis lėto slalomo, dalis greituminio slalomo trasose. Žiūrovams renginys nemokamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.