Prieš sezoną šoninio slydimo meistrams skelbia žiemos iššūkį

Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasoje padangas svilins ir benziną vers dūmais tiek standartiniai automobiliai, tiek du-tris ar net daugiau kartų padidintą variklio galią turintys bolidai. Žiūrovai galės grožėtis specialiai šoniniam slydimui ruoštais.

Prieš sezono pradžią šoninio slydimo meistrai dar apšils žiemos iššūkio varžybose.<br>Organizatorių nuotr.
Prieš sezono pradžią šoninio slydimo meistrai dar apšils žiemos iššūkio varžybose.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 25, 2016, 2:23 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 2:28 PM

„D1Sport“ organizuojamos žiemos iššūkio pirmojo etapo varžybos suteikia sportininkams galimybę apsiprasti trasoje po žiemos, pramankštinti refleksus ir techniką, o žiūrovams pasikrauti gerų emocijų ir įkvėpti sportinio motoro kvapo. Žadama rimta kova ir daug netikėtumų.

„Visi registruojasi paskutinę minutę, bet registracija jau įsibėgėja. Varžybose tikimės sulaukti ne mažiau 25 pilotų, iš jų turėtų susidaryti bent keletas galingų duetų“, – pasakojo rengio organizatorius Kastytis Alekna.

Vairuotojų meistriškumą vertins šoninio slydimo meistrai – tai „drifto“ varžybų čempionas Timas Simniška ir šio sporto veteranas Darius Kepežinskas.

Organizatoriai skelbia, kad treniruotė sekmadienį prasidės 10 val. Po dviejų valandų vyks kvalifikaciniai važiavimai, juose bus išsiaiškinta kokio lygio varžovus vairuotojai gaus pirmuosiuose poriniuose važiavimuose.

Likus penkiolikai minučių iki 14 val. numatomas dalyvių paradas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.