Mėgėjų varžybų kalendorių žada papildyti solidžiu renginiu

„Varėnos automobilių sporto klubas“ artėjantį sekmadienį, kovo 13d., organizuoja greituminio slalomo varžybas „Varėna 2016“. Iniciatoriai tikina, kad tai — oficialus ir kokybiškas renginys visos Lietuvos autosporto gerbėjams.

Organizatoriai žada, kad Varėnoje vyksiančių varžybųs dalyviai jėgas galės išmėginti greitoje, bet saugioje trasoje.<br>Vlado Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Organizatoriai žada, kad Varėnoje vyksiančių varžybųs dalyviai jėgas galės išmėginti greitoje, bet saugioje trasoje.<br>Vlado Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2016, 11:49 AM, atnaujinta Jun 2, 2017, 6:19 AM

Organizatoriai išskirtinį dėmesį skiria ypač greitai, bet saugiai trasai, taip pat renginio organizavimui. Varžybose bus renkami geriausi priekiniais, galiniais ar visais keturiais ratais varomų automobilių vairuotojai, taip pat ir laisvos klasės sportininkai.

„Esu didelis autosporto gerbėjas ir man pačiam labai trūko tokių renginių, jų pasirinkimas Lietuvoje iš tiesų nėra didelis.

Paprastai greituminio slalomo varžybos organizuojamos aerodromuose, o mes norime suteikti galimybę pasivažinėti didesne ir labai greita trasa.

Orientuojamės ne į kiekybę, o į kokybę, darome šventę ir sau, ir kitiems autosporto gerbėjams“, – sako „Varėnos automobilių sporto klubo“ vadovas Jonas Keršys.

Varžybose važiuos 40 dalyvių, jų skaičius ribojamas siekiant užtikrinti renginio sklandumą ir programos laikymąsi.

Iš viso numatomi keturi įskaitiniai važiavimai (du į vieną ir du į kitą trasos pusę), kuriuose varžysis priekiniais, galiniais, visais keturiais ratais varomi modeliai ir laisvos klasės automobiliai.

Renginyje dalyvaus ir laimėtojus apdovanos Varėnos rajono meras Algis Kašėta, Seimo narys Vidas Mikalauskas.

„Tai – pirmos tokio lygio varžybos Varėnos rajone, tikimės, kad jos taps kasmetine tradicija. Ateityje, be abejonės, planuojame organizuoti ir daugiau kokybiškų renginių autosporto gerbėjams“, – sakė J. Keršys.

„Varėna 2016“ renginio pradžia kovo 13d. 10 val. Pramonės g. 8, (šalia „Regitra“ pastato).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.