Ralio trasa Benedikto Vanago akimis – aštrūs pojūčiai garantuoti

Antrąją vietą „300 ežerų ralyje“ su šturmane Greta Germanavičiūte iškovojęs Benediktas Vanagas išpildė ištikimiausių savo gerbėjų pageidavimą. Kiekvienas ralio entuziastas dabar turi galimybę kartu įveikti vieną varžybų etapą.

Benediktas Vanagas ralio entuziastams suteikė galimybę kartu įveikti vieną iš „300 ežerų ralio“ greičio ruožų.<br>Ekrano nuotr.
Benediktas Vanagas ralio entuziastams suteikė galimybę kartu įveikti vieną iš „300 ežerų ralio“ greičio ruožų.<br>Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-08-16 14:26, atnaujinta 2017-05-15 19:24

Lenktynininkas paskelbė iš „Subaru Impreza WRC“ kabinos filmuotą vaizdo įrašą, kuriame įamžinta, kaip ekipažas pravažiuoja visą devintąjį greičio ruožą.

Ralio entuziastus kiek nustebino faktas, kad stenogramą G. Germanavičiūtė skaito anliškai, tačiau kaip savo socialinio tinklapio paskyroje pažymėjo B. Vanagas, ši kalba jam yra trumpesnė ir aiškesnė. Taip pat rinkdamasis šturmanus jis neapsiriboja vien Lietuva.

Zarasų apylinkėse vykusio ralio rezultatus pakoregavo 10 minučių bauda, kurią Sporto komisarų kolegija skyrė Deivido Jociaus ir Donato Zvinevičiaus ekipažui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.