Žinia apie Michaelio Schumacherio būklę suteikia naują viltį

Buvęs „Ferrari“ komandos vadovas ir ilgametis Michaelio Schumacherio draugas Luca di Montezemolo vėl prakalbo apie automobilių sporto legendos būklę.

Buvęs „Ferrari“ vadovas Luca di Montezemolo įsitikinęs, kad Michaelio Schumacherio užsispyrimas neleis jam pasiduoti.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Buvęs „Ferrari“ vadovas Luca di Montezemolo įsitikinęs, kad Michaelio Schumacherio užsispyrimas neleis jam pasiduoti.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 16, 2016, 8:58 PM, atnaujinta May 15, 2017, 6:13 PM

Tiesa, kitaip nei metų pradžioje, šį kartą jo skelbiama žinia suteikia lenktynininko draugams, artimiesiems ir gerbėjams naują viltį.

Kaip rašo „The Telegraph“, žmogus padėjęs vokiečių žvaigždei nuo 2000 iki 2004 metų laimėti penkis iš eilės „Formulės-1“ čempiono titulus, prasitarė, kad lenktynininkas jau juntamai reaguoja į gydymą ir ilgainiui atsigaus po traumos.

„Aš žinau, koks jis stiprus. Esu įsitikinęs, kad dėl užsispyrimo, kuris šiuo atveju yra labai svarbus, jis galiausia išsikapstys iš šios labai, labai sudėtingos situacijos“, – „Ecumenical News“ žurnalistams sakė L. di Montezemolo.

Apie vokiečio sveikatos būklę pastaruoju metu buvo žinoma labai mažai. 2013 metais jis patyrė sunkią traumą slidinėdamas viename iš Alpių kurortų.

Nuo to laiko nuolatos kalbama apie M. Schumacherio būklę, tačiau pranešimai neretai būdavo prieštaringi.

Po nelaimingo įvykio legendinis lenktynininkas net šešis mėnesius praleido dirbtinai sužadintoje komoje. Nuo 2014 metų šalia Ženevos ežero esančiuose Schumacherių namuose juo rūpinasi medikų komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.