Šiurpi avarija Dakaro ralyje: Carloso Sainzo bolidas subyrėjo į šipulius

Sudėtingiausių pasaulio lenktynių ketvirtasis etapas „Peugeot“ komandai nebuvo sėkmingas.

Šiuo „Peugeot 3008 DKR“ važiavę Carlosas Sainzas ir Lucasas Cruzas nenukentėjo, tačiau automobilio mechanikams sutvarkyti nepavyko.<br>Lrytas.tv nuotr.
Šiuo „Peugeot 3008 DKR“ važiavę Carlosas Sainzas ir Lucasas Cruzas nenukentėjo, tačiau automobilio mechanikams sutvarkyti nepavyko.<br>Lrytas.tv nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2017, 4:48 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 3:42 PM

Posūkyje prie pat greičio ruožo pabaigos ispano Carloso Sainzo pilotuojamas bolidas daug kartų vertėsi ir griausmingai nuskriejo nuo skardžio. Iki ketvirtojo etapo greičio ruožo pabaigos buvo likę maždaug penki kilometrai.

Nors nei pilotas, nei šturmanas avarijos metu smarkiai nenukentėjo, tačiau tuo jų pasirodymas šių metų Dakaro ralyje baigėsi.

C. Sainzo ir Lucaso Cruzo ekipažui ši nesėkmė – itin skaudi, mat prieš nuriedėdami nuo šlaito automobilių klasėje jie buvo greičiausiųjų trejetuke.

Komandai pavyko nutempti „Peugeot 3008 DKR“ bolidą į bivuaką, tačiau mechanikai taip ir nespėjo jo sutvarkyti per likusį laiką.

Kaip skelbia autosport.com, net jei automobilio remontas būtų pavykęs, nežinia, ar C. Sainzas būtų į jį sėdęs, mat pats nerimavo dėl stipraus nugaros skausmo, kurį pradėjo jausti po incidento.

Ispanas buvo ne vienintelis, kuriam ketvirtojo etapo pradžioje kilo problemų laikantis maršruto. Kaip ir kolegos, prarastą laiką jis vėliau stenėsi atkovoti važiuodamas itin greitai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.